Påskecookies er en super måde at afrunde en påskefrokost på. Opskriften er en klassisk cookie-opskrift med små, knuste påskeæg i.
Påskecookies ser fine ud til kaffen i påskedagene, men endnu vigtigere: De smager super godt.
Kan du lide marcipan-påskeæg og cookies, er dette den helt rette blanding, alt i alt påskens skønneste kager.
Jeg bruger nogle gange en blanding marcipan-æg og chokolade med hasselnødder, for nødder smager altid dejligt i cookies.
Opskrift på påskecookies
Ingredienser
- 100 gram smør - blødt
- 100 gram sukker
- 100 gram brun farin
- 1 stort æg
- 150 gram hvedemel
- 1 teskefuld bagepulver
- 1 teskefuld vaniljesukker
- 160 gram marcipanæg - knuste
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 grader almindelig over- og undervarme. Kom bagepapir på to bageplader.
- Knus dine påskeæg let med bagsiden af en kniv, så du stadig kan se dele af det farvede sukkerlag.
- Pisk det bløde smør med farin og sukker. Tilsæt ægget og pisk videre.
- Tilsæt hvedemel sammen med vaniljesukker og bagepulver, vend det i sukkermassen. Tilsæt nu de knuste påskeæg og vend dem i dejen.
- Fordel dejen med to teskeer på de to bageplader og bag dem i 12-14 minutter.
- Kom dine påskeæg på en bagerist og lad dem køle lidt af før servering.
Næringsindhold
Noter
Hvis du vil have fuld smæk på farverne, kan du tage dine påskecookies ud af ovnen efter fem minutters bagetid og lige drysse flere knuste påskeæg udover.
Hvis du vil bage andre kager til påsken, kan du se vores samling af søde opskrifter her: Påskekager, brød og hjemmelavede påskeæg.
Se også inspiration til påskefrokosten her: 10 retter til din påskefrokost.

Comments
No Comments