Melon med skinke er en fremragende forret, der her får et twist med lidt blandet salat og en lækker dressing med olie og citronsaft.
Her er en af de klassiske forretter i form af melon med skinke.
Denne er dog også med lidt grøn salat, så du får en frisk melonsalat med god smag.
Du får både den saltede parmaskinke og lidt syrlighed for dressingen, så det hele går op i en højere enhed.
Og så er det også utrolig hurtigt og let at lave denne forret, som de fleste vil kunne lide.
Opskrift på melon med skinke
Melon med skinke og salat - opskrift på nem forret
Ingredienser
- ½ honningmelon
- 4 skiver parmaskinke
- 50 gram blandet grøn salat
- 2 spiseskefulde citronsaft
- 2 spiseskefulde olivenolie
- 1 teskefuld sukker
- salt
Sådan gør du
- Kom salaten i en skål sammen med iskoldt vand og lidt citronsaft (indgår ikke i målene i opskriften!). Lad salaten trække i en halv time.
- Skær honningmelon ud i to halvdele, og den ene i mindre og mundrette stykker.
- Parmaskinken skæres i mindre stykker, der vikles om melonstykkerne.
- Salaten slynges tør for vand, og brækkes i mindre stykker.
- Anret i dybe tallerkner med melon med parmaskinke og den friske salat.
- I en lille skål røres citronsaft sammen med olivenolie, sukker og lidt salt, og dressingen dryppes over salaten.
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Melon med skinke serveres eventuelt med nybagte flutes eller et godt italiensk brød, nemlig focaccia.
Del dine ideer og tanker med os andre her: