Melon med parmaskinke er en af de nemmeste forretter at lave, men samtidig også en af de mest populære. Du kan bruge forskellige slags melon.
Heldigvis er det ret ofte sådan, at de mest simple ting også er de bedste. Som det er med melon med parmaskinke.
Verden over er denne forret elsket, og ikke uden grund.
God forret
Melonen er sød og nem at spise, mens parmaskinken er saltet, og tilsammen er det bare en perfekt kombination.
Samtidig fylder forretten ikke så meget, og derfor er melon med parmaskinke perfekt til en forret.
Den er dog også god til en let frokost på en varm sommerdag, hvor du både får frugt og sødme fra melonen, og lidt protein og salt fra skinken.
Melontype
I opskriften her har jeg brugt en netmelon, men du kan også bruge eksempelvis en galiamelon eller honningmelon.
De smager allesammen godt, når de bliver omviklet med den saltede skinke.
Se i øvrigt her hvordan du bedst opbevarer melon.
Opskriften er til fire personer.
Opskrift på melon med parmaskinke
Melon med parmaskinke (skøn og hurtig forret)
Tryk på antal stjerner for at bedømme
Gem på din huskeliste her UDSKRIV PINTERESTIngredienser
- 8 både melon
- 8 skiver parmaskinke
Sådan gør du
- Del melonen i to halvdele, og skrab kernerne ud.
- Skær melonen i mindre både.
- Skær skrællen af melonen, da den så er nemmere at spise.
- Omvikl melonstykkerne med parmaskinke, og anret dem i et fad.
Tips
Her er der angivet to melonstykker pr. person, men du kan jo selv justere i forhold til hvor sultne I er.
Men det plejer at passe som en god forret.
Se også disse opskrifter med melon:
Kom med din kommentar her