• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pasta med grønkål - opskrift på lækker vegetarret

Pasta med grønkål - opskrift på lækker vegetarret

pasta med grønkål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 13. januar 2021 - Udgivet: 26. november 2018

Pasta med grønkål er en både nem og hurtig opskrift, hvor det italienske køkken møder det nordiske, og hvor pasta og grønkål smelter fint sammen.

Her får du min  skønne opskrift på pasta med grønkål, der er utrolig nem at lave.

Masser af pasta, der koges med blandt andet bacon, tomater og løg, og til sidst vendes i blancheret grønkål.

Her møder det italienske køkken det nordiske køkken på bedste vis, og så er grønkål jo noget af det sundeste at spise.

Her har jeg pastaretten med pastaskruer, men du kan selvfølgelig også anvende spaghetti, hvis du er mere til det.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pasta med grønkål og bacon

pasta med grønkål
Holger Rørby Madsen

Lækker opskrift på pasta med grønkål

5 fra 1 stemme
Pasta med grønkål er en både nem og hurtig opskrift, hvor det italienske køkken møder det nordiske, og hvor pasta og grønkål smelter fint sammen.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 200 g grønkål
  • 200 g bacon - i tern
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk balsamico
  • 400 g pasta - skruer eller penne
  • 2 dåser cherrytomater
  • 5 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 tsk oregano
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 potte basilikum

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at pille bladene fra stokken på grønkålen. Det er kun de krøllede grønkålsblade du skal bruge her.
  2. Kog en gryde med lidt vand og blanchér grønkålsbladene i et minut. Hæld dem straks i en sigte og overøs med koldt vand. Snittes derefter i mindre stykker.
  3. Varm en gryde op og steg bacontern næsten sprøde. Kom også hakket løg og hvidløgsfed ved, og lad det sautere et par minutter.
  4. Tilsæt så de øvrige ingredienser - undtagen salt og peber - og lad det småkoge under låg indtil pastaen er næsten kogt. Den må gerne have en smule bid. Derfor er kogetiden cirka 10 minutter - måske lidt mere.
  5. Vend så grønkålen i og kom også en lille potte grofthakket basilikum i.
  6. Smag din pasta med grønkål til med salt og peber og servér den straks.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Her kan du i øvrigt læse om, hvordan man koger pastaen al dente. Se også nogle af vores andre pastaretter her:

Pasta med hvidvin, kyllingebryst og Grana Padano

5 fra 10 stemmer
Pasta med hvidvin, piskefløde og den lækre ost Grana Padano er fuld af smag og fylde. Og så tager den fantastiske ret kun en halv time at lave.
Gå til opskrift
Pasta med hvidvin og en Grana Padano ost ved siden af retten.

Beluga bolognese - vegansk simreret

4.9 fra 19 stemmer
Beluga bolognese er vegansk bolognese, når den er allerbedst. Rigtig velsmagende, skøn hyggemad på en kølig aften. Og så er den tilmed sund.
Gå til opskrift
Beluga bolognese

Spaghetti i jomfruhummersauce

4.7 fra 21 stemmer
Spaghetti i jomfruhummersauce, eller spaghetti al sugo di scampi, er en fantastisk lækker ret fra det italienske køkken. Her får du opskriften direkte fra Enzo & C.
Gå til opskrift
Spaghetti i jomfruhummersauce
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Forsiden lige nu

kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften
Flytte hjemmefra opskrifter
Flytte hjemmefra opskrifter - nemme og billige retter til unge→ Se opskriften
spansk kylling
Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo→ Se opskriften
billederesultat for råstegte gulerødder med spidskål
Råstegte gulerødder med spidskål→ Se opskriften
sprøde blomkålsnuggets med cornflakes
Sprøde blomkålsnuggets med knuste cornflakes - nem opskrift→ Se opskriften
pasta med adamamebønner
Pasta med edamamebønner - pastaret med sojabønner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required