• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Karamelpopcorn - søde og salte popcorn

Karamelpopcorn - søde og salte popcorn

Karamelpopcorn
5 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 24. juni 2023 - Udgivet: 5. november 2020

Karamelpopcorn smager vanvittig godt. De bliver sprøde, salte og søde. Opskriften er et hit til hele familien, når der skal hygge på bordet.

Karamelpopcorn er en af de søde sager, jeg får mest ros for, når jeg serverer dem. Alle kan lide de knasende sprøde popcorn, som både indeholder sødt og salt.

Når der er god tid, kan man poppe sine egne popcorn og bruge til opskriften. Jeg synes dog, at de popcorn man køber, er lige så gode at bruge. Og så slipper man for upoppede majs.

En stor pose popcorn koster ikke mere end fem kr. De skal blot hældes i en skål og røres sammen med en lækker karamelmasse.

Efter kort tid står man med den skønneste hjemmelavede slik - klar til at blive spist.

Se andre opskrifter på søde sager:

  • Rocky Roads med skumfiduser
  • Verdens bedste brownie cookies
  • Cornflakestoppe på 10 minutter

Opskrift på søde, sprøde karamelpopcorn

Karamelpopcorn
Karen SenecaKaren Seneca

Karamelpopcorn - sprøde, søde og salte

5 fra 7 stemmer
Karamelpopcorn smager vanvittig godt. De bliver sprøde, salte og søde. Opskriften er et hit til hele familien, når der skal hygge på bordet.
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 1 portion
Ret: Søde sager
Køkken: Amerikansk, Engelsk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 pose popcorn - stor
  • 2 dl sukker
  • 95 g smør
  • ½ dl lys sirup
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ½ tsk natron

Fremgangsmåde
 

  1. Smelt smør og sukker i en gryde på medium varme.
  2. Tilsæt vaniljesukker og lys siryup, rør rundt.
  3. Lad blandingen langsomt blive til karamel, mens du rører rundt.
  4. Når du har en tyk, men flydende masse, tager du gryden af varmen og hælder natron i. Rør rundt.
  5. Hæld popcorn i en stor skål og hæld karamellen ud over, rør hurtigt rundt, så den fordeler sig over dine popcorn.
  6. Hæld popcorn ud på bagepapir og lad dem køle lidt af. Bræk eventuelle store klumper i mindre stykker. Nu er de knasende lækre karamelpopcorn klar til at blive spist.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Lige som du kan lave søde popcorn med saltkaramel, kan du også lave krydrede popcorn. Eller hvad med oste-popcorn?

Popcorn indeholder ikke mange kalorier i sig selv, så det er en smart måde at hyggespise på uden at få for meget fedt.

Denne artikel giver dig opskrifter på tre forskellige slags:

Popcorn med pizza, paprika eller sukker

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Forsiden lige nu

billede med mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør
Mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør→ Se opskriften
Nemme krebinetter med let sommerfrikassé opskrift
Krebinetter med let sommerfrikassé→ Se opskriften
Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.
Stegt fennikel med ærter og grønne asparges→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
billede med ærtegryde
Ærtegryde (opskrift på nem og hurtig gryderet med ærter)→ Se opskriften
kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required