Karamelpopcorn smager vanvittig godt. De bliver sprøde, salte og søde. Opskriften er et hit til hele familien, når der skal hygge på bordet.
Karamelpopcorn er en af de søde sager, jeg får mest ros for, når jeg serverer dem.
Om det er børn eller voksne - alle kan lide de knasende sprøde popcorn, som både indeholder sødt og salt.
Når der er god tid, kan man poppe sine egne popcorn og bruge til opskriften.
Jeg synes dog, at de popcorn man køber, er nøjagtigt lige så gode at bruge. Og så slipper man for upoppede majs.
En stor pose popcorn koster ikke mere end en femmer. De skal blot hældes i en skål og røres sammen med en lækker karamelmasse.
Efter kort tid står man med den skønneste hjemmelavede slik - klar til at blive spist.
Opskrift på sprøde karamelpopcorn
Karamelpopcorn - sprøde, søde og utrolig lækre
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTEREST GEM OPSKRIFTIngredienser
- 1 pose popcorn stor
- 2 dl sukker
- 95 gram smør
- ½ dl lys sirup
- 1 tsk vaniljesukker
- ½ tsk natron
Sådan gør du
- Smelt smør og sukker i en gryde på medium varme.
- Tilsæt vaniljesukker og lys siryup, rør rundt.
- Lad blandingen langsomt blive til karamel, mens du rører rundt.
- Når du har en tyk, men flydende masse, tager du gryden af varmen og hælder natron i. Rør rundt.
- Hæld popcorn i en stor skål og hæld karamellen ud over, rør hurtigt rundt, så den fordeler sig over dine popcorn.
- Hæld popcorn ud på bagepapir og lad dem køle lidt af. Bræk eventuelle store klumper i mindre stykker. Nu er de knasende lækre popcorn klar til at blive spist.
Vi har mange andre opskrifter på søde sager. Her er nogle af dem:
Kom med din kommentar her