Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Sous vide › Hamburgerryg sous vide - inkl. tid og temperatur

Hamburgerryg sous vide - inkl. tid og temperatur

billede med hamburgerryg sous vide
4.8 fra 46 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
85
SHARES
FacebookMessenger85PinterestEmailSMS
Opdateret: 7. juni 2024 - Udgivet: 23. marts 2020

Hamburgerryg sous vide er den perfekte måde at tilberede hamburgerryggen på. Metoden gør, at kødet bliver saftigt og mørt - og det tager 4 timer.

Hamburgerryg sous vide er måske den opskrift til min sous vide, som jeg synes fungerer allerbedst. Altså hvor man mest gavn ud af turen i vandbadet.

Her kan du virkelig mærke og smage en forskel på kødet, og du får en hamburgerryg, der simpelthen har mere smag, og som er mere saftig og mør end ellers.

Oversigt over indhold
  • Hamburgerryg sous vide er den perfekte måde at tilberede hamburgerryggen på. Metoden gør, at kødet bliver saftigt og mørt - og det tager 4 timer.
  • Mindre salt
  • Kernetemperatur
  • Hamburgerryg sous vide - inkl. tid og temperatur
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Mindre salt

Jeg plejer at give kødet et hurtigt opkog inden det bliver vakuumpakket, og det skyldes, at jeg synes det tager en del af saltet i kødet.

Du ved, hamburgerryg kan være en ret saltet omgang, og hvis du kommer kødet direkte i vakuumposen, får du slet ikke smidt noget af saltet, som du jo ellers gør i kogevandet.

Kernetemperatur

Omkring temperaturen ved tilberedning af hamburgerryg i sous vide, så foretrækker jeg at lave den ved 65 grader. Det giver et veltilberedt stykke kød, der på ingen måde er råt.

Ønsker du kødet mere råt, kan du i stedet tilberede den ved 60 grader. Eller endda lavere. Tilberedningstiden er den samme. Opskriften er beregnet til 4-6 personer.

Se også mine opskrifter på:

Hamburgerryg kogetid (opskrift og guide til kogning)

Perfekt hamburgerryg i ovn (se billeder)

Glaseret hamburgerryg i Airfryer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Hamburgerryg sous vide - inkl. tid og temperatur

4.81 fra 46 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 4 timer t
Trækketid 15 minutter min
Samlet tid 4 timer t 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 318
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 kg hamburgerryg - cirka et kilo, uden ben
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Kom hamburgerryggen i en gryde og dæk med koldt vand. Lad det koge op og lad kødet koge i et halvt minut fra når vandet bulderkoger.
  2. Tag straks hamburgerryggen op og pil nettet af den.
  3. Tænd din sous vide på 65 grader.
  4. Dup evt. kødet tørt med et stykke køkkenrulle og vakuumer den i en pose.
  5. Sænk posen med kødet ned i dit vand, og sørg for at kødet er helt dækket af vand.
  6. Tilbered nu i 4 timer.
  7. Tag kødet op og lad det gerne trække i 15 minutter i posen.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 318kcalProtein: 56gFedt: 9gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.1gKolesterol: 165mgNatrium: 123mgKalium: 968mgCalcium: 13mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Derefter er din hamburgerryg sous vide klar til at blive pakket ud og skåret i tynde skiver.

Som kold er den møre hamburgerryg i øvrigt fremragende som pålæg.

Skær kødet i meget tynde skiver - gerne på en pålægsmaskine.

vakuumpakket hamburgerryg
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kim Hansen skriver

    juli 27, 2024 at 3:14 pm

    Hej
    Jeg har lige lavet en hamburgerryg på 1 Kg. Som sous vide efter dine anvisninger, og det er bare mums nok det bedste jeg har smagt i lang tid. Det hele blev til pålæg og vaccum pakket. Bestemt ikke sidste gang jeg laver en Hamburgerryg efter dine anvisninger.

    VH
    Kim Hansen

    Svar
« Ældre kommentarer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required