Sådan laver du glaseret hamburgerryg i airfryer. En nem opskrift med den helt rette glasering, og stegetiden er ca. 1 time i din airfryer.
Glaseret hamburgerryg i airfryer er en skøn opskrift på god aftensmad, der er meget nem at lave.
Her pakkes kødet ind i sølvpapir, og så skal sådan et stykke kød på et kilo bare have ca. 1 time i airfryeren.
Det vigtigste er, at sølvpapiret skal vende med den matte side ud, og husk også lige at smøre det med lidt smør.
Se også mine opskrifter på:
- Skinke i airfryer med tid og temperatur
- Glaseret hamburgerryg (bedste metode)
- Hamburgerryg kogetid - guide til kogning
- Hamburgerryg sous vide - inkl. tid og temperatur
Opskrift på hamburgerryg i Airfryer
Glaseret hamburgerryg i airfryer
Ingredienser
- 1 kilo hamburgerryg
- 1 spiseskefuld smør
Glasering
- 1 spiseskefuld sennep
- 1 spiseskefuld brun farin
- 1 spiseskefuld rasp
Sådan gør du
- Til glaseret hamburgerryg i Airfryer starter starter du med, at brede et stykke sølvpapir ud, der er stort nok til at pakke kødet grundigt ind.
- Det skal lægges med den blanke side op, og derefter smørres det med smør.
- Læg kødet på, og pak det godt ind. Nu vender den matte side på sølvpapiret ud af og det er vigtigt.
- Læg den indpakkede hamburgerryg på risten i din Airfryer, og her har jeg lavet den i min Philips XXL Airfryer. I andre modeller kan tilberedningstiden variere lidt.
- Luk skuffen i, og giv den nu 45 minutter ved 180 grader.
- Imens røres sennep sammen med brun farin til en glasering.
- Efter de 45 minutter åbnes sølvpapiret, så hamburgerryggen er fri, men stadig ligger på sølvpapiret. Fordel nu glaseringen på kødet og drys med lidt rasp.
- Giv den derefter yderligere ca. 10-15 minutter, men hold øje med den ikke bliver før mørk til sidst.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Nu har du en færdigstegt glaseret hamburgerryg i Airfryer.
Læg den på et skærebræt, og lad den hvile 10 minutter inden udskæring.
Serveres med stuvet spinat eller stuvet spidskål og kogte kartofler. Eller hvad du nu synes.
- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
jesper jørgensen
Dette er den bedste måde jeg har lavet hamburgerryg på. Aldrig før har jeg lavet en så saftig hamburgerryg i en ovn (airfryer).
Det bliver *****stjerner her fra. 👍🙂