Sådan laver du glaseret hamburgerryg i Airfryer. En nem opskrift med den helt rette glasering, og stegetiden er ca. 1 time i din Airfryer.
Glaseret hamburgerryg i airfryer er en skøn opskrift på god aftensmad, der er meget nem at lave.
Her pakkes kødet ind i sølvpapir, og så skal sådan et stykke kød på et kilo bare have ca. 1 time i airfryeren.
Det vigtigste er, at sølvpapiret skal vende med den matte side ud, og husk også lige at smøre det med lidt smør.
Se også mine opskrifter på:
Opskrift på hamburgerryg i Airfryer
Opskrift udviklet af:
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
- 1 kilo hamburgerryg
- 1 spiseskefuld smør
Glasering
- 1 spiseskefuld sennep
- 1 spiseskefuld brun farin
- 1 spiseskefuld rasp
Fremgangsmåde
- Til glaseret hamburgerryg i Airfryer starter starter du med, at brede et stykke sølvpapir ud, der er stort nok til at pakke kødet grundigt ind.
- Det skal lægges med den blanke side op, og derefter smørres det med smør.
- Læg kødet på, og pak det godt ind. Nu vender den matte side på sølvpapiret ud af og det er vigtigt.
- Læg den indpakkede hamburgerryg på risten i din Airfryer, og her har jeg lavet den i min Philips XXL Airfryer. I andre modeller kan tilberedningstiden variere lidt.
- Luk skuffen i, og giv den nu 45 minutter ved 180 grader.
- Imens røres sennep sammen med brun farin til en glasering.
- Efter de 45 minutter åbnes sølvpapiret, så hamburgerryggen er fri, men stadig ligger på sølvpapiret. Fordel nu glaseringen på kødet og drys med lidt rasp.
- Giv den derefter yderligere ca. 10-15 minutter, men hold øje med den ikke bliver før mørk til sidst.
Næringsindhold
Noter
Nu har du en færdigstegt glaseret hamburgerryg i Airfryer.
Læg den på et skærebræt, og lad den hvile 10 minutter inden udskæring.
Serveres med stuvet spinat eller stuvet spidskål og kogte kartofler. Eller hvad du nu synes.
Se også: Frikadeller i Airfryer opskrift - så nemt er det
Del dine ideer og tanker med os andre her: