Nem opskrift på skinke i airfryer med den rigtige stegetid og kernetemperatur. Skinken er mør og den får en rigtig lækker stegeskorpe.
Du skal prøve at lave skinke i airfryer, for her får du faktisk en virkelig lækker skinke, der både er mør og med en velsmagende stegeskorpe.
Skinken lægges på blot på risten, og der er ikke så meget andet du skal gøre. Husk dog at fjerne net eller plast om skinken inden tilberedning.
Her har jeg lavet den i min Philips Airfryer Combi 7000 XXL, der har indbygget stegetermometer, men har du en anden model kan du blot anvende et andet stegetermometer.
Stegetiden kan variere afhængig af model, men kernetemperaturen skal være på 75 grader. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Opskrift på skinke i airfryer
Skinke i airfryer
Ingredienser
- 1 kilo skinke
Sådan gør du
- Inden du laver skinke i airfryer vil jeg anbefale dig at pille nettet af skinken.
- Læg skinken på risten i airfryeren.
- Luk skuffen og giv nu skinken ca. 55 minutter ved 180 grader. Tiden er vejledende, men skinken er tilberedt når den har en kernetemperatur på 75 grader. Så brug et stegetermometer.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Så nemt er at tilberede en skinke i airfryer, og nu kan du lade skinke hvile på et skærebræt i 10 minutter inden udskæring.
Klassisk tilbehør er selvfølgelig flødekartofler og en lækker spidskålssalat.
Se også mine populære opskrifter på:
Glaseret skinke i ovn - sådan laver du glasering til kød
Kogetid på røget skinke (komplet guide)
Del dine ideer og tanker med os andre her: