
Glaseret hamburgerryg skal laves på denne måde. Kog i 40 minutter, lad hvile i 10, og glasér i ovnen i 15 minutter. Så er den perfekt!
Dette er min opskrift på en glaseret hamburgerryg, som jeg mener den skal laves. Men du er meget velkommen til at dele din opskrift og erfaring med den glaserede hamburgerryg, og det kan du gøre nederst i kommentarfeltet. Kom også gerne med din vurdering af opskriften på en skala fra 1-5 stjerner. Jeg håber du er glad for opskriften. På forhånd tak.
Glaseret hamburgerryg er en dejlig måde at tilberede den røgede hamburgerryg på.
Kødet koges først, hvorefter det smøres med en blanding af sennep og brun farin. Smør glaseringen på hamburgerryggen, drys med lidt rasp og steg den færdig i ovnen.
Det er nemt, men det giver altså kødet en super god smag.
Opskriften her er til fire personer.
Opskrift på glaseret hamburgerryg
Ingredienser
- 1 kilo hamburgerryg røget
- 2 teskefulde sennep
- 2 teskefulde brun farin
- 2 teskefulde rasp
Sådan gør du
- Fjern nettet fra hamburgerryggen og læg den i gryde med vand. Vandet skal netop dække kødet.
- Du kan også tilsætte et grofthakket løg, 2-3 laurbærblade og en grofthakket gulerod, men det er ikke nødvendigt.
- Kog så hamburgerryggen ved svag varme under låg i 40 minutter.
- Tag gryden af og lad din hamburgerryg trække i vandet i 10 minutter.
- Beklæd en bradepande eller et ildfast fad med lidt bagepapir, og læg hamburgerryggen derned.
- Rør sennep og brun farin sammen, og smør det ud på hamburgerryggen. Drys derefter lidt rasp på.
- Stil fadet ind i en 230 grader varm ovn (varmluft), og lad nu hamburgerryggen glasere i 15 minutter.
- Tag den ud og lad hamburgerryggen hvile utildækket i 10 minutter inden udskæring.
Næringsindhold
Tilbehør
Glaseret hamburgerryg skal selvfølgelig serveres med grønlangkål og brunede kartofler.
Klassiske og cremede flødekartofler er også et hit til den glaserede hamburgerryg.
Se flere opskrifter

Birgit Trap Lindberg
kom en spiseske maizenamel i glaseringn, så glider det ikke af kødet
Godt nytår Birgit
Peter
I stedet for ovn, kan jeg glasere den i en air fryer? Hvad er dit bud på tid og varme for en air fryer?