• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Flødekartofler med medister i svøb

Flødekartofler med medister i svøb

billederesultat for flødekartofler med medister i svøb
Flødekartofler med medister i svøb er virkelig lækker aftensmad, som alle vil elske. Både børn og voksne. Foto: John Hornbek.

Opdateret:  30. april 2024 - Udgivet:  4. marts 2022

Del gerne:
485
SHARES
FacebookMessenger485PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du en lækker opskrift på flødekartofler med medister i svøb. En virkelig skøn ret til aftensmad, som ikke er så svær at lave.
  2. Opskrift på flødekartofler med medister i svøb
  3. Flødekartofler med medister i svøb
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Opskrift på ostesovs
Gå til opskrift

Her får du en lækker opskrift på flødekartofler med medister i svøb. En virkelig skøn ret til aftensmad, som ikke er så svær at lave.

Flødekartofler med medister i svøb kan hurtigt blive en ny livret hjemme hos dig.

En dejlig opskrift fra John Hornbek, hvor medisterpølse svøbes ind i bacon, og derefter steges ovenpå flødekartofler i fad.

Opskriften er beregnet til ca. fire personer, men skulle du have lidt i overskud, ja så bliver du kun glad dagen efter, hvor du kan bruge retten til frokost eller aftensmad. Se også min opskrift på pandestegt medister.

Se også disse opskrifter:

  • Verdens bedste flødekartofler i fad
  • Medister i airfryer - stegt med bacon på 30 min.
  • Nem ret med medister i fad med spidskål og kartofler

Opskrift på flødekartofler med medister i svøb

billederesultat for flødekartofler med medister i svøb

Flødekartofler med medister i svøb

Her får du en lækker opskrift på flødekartofler med medister i svøb. En virkelig skøn ret til aftensmad, som ikke er så svær at lave.
Bedømmelse
4.8 fra 25 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 1 time time
Samlet tid: 1 time time 15 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: John Hornbek

Ingredienser

  • 1,5 kg kartofler
  • 4 mellemstore gulerødder
  • 2 mellemstore porrer
  • 500 g medister
  • 300 g bacon - i skiver
  • 2 forårsløg
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Lav en hvid ostesovs - se opskriften på ostesovsen længere nede.
  • Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
  • Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
  • Skyl dine porrer og skær dem i skiver.
  • Placér et jævnt lag af kartofler og gulerødder i bunden af et fad.
  • Kom nogle skiver porrer ovenpå.
  • Lav et lag kartofler og gulerødder og porrer mere.
  • Hæld ostesovsen ud over.
  • Kom bacon rundt om medisterpølsen.
  • Læg medisterpølsen oven på kartoflerne.
  • Kom fadet i ovnen ved 200 grader (over/undervarme) i ca. 1 time.
  • Pynt dine flødekartofler med medister med fintsnittet forårsløg.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
761
% Daglig værdi*
Fedt
 
30
g
46
%
Mættet fedt
 
11
g
69
%
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
12
g
Kolesterol
 
90
mg
30
%
Natrium
 
1645
mg
72
%
Kalium
 
2234
mg
64
%
Kulhydrater
 
78
g
26
%
Kostfibre
 
11
g
46
%
Sukker
 
8
g
9
%
Protein
 
45
g
90
%
Vitamin A
 
11024
IU
220
%
Vitamin C
 
85
mg
103
%
Calcium
 
114
mg
11
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på ostesovs

500 ml god grøntsagsfond
500 ml fløde
100 g smør
3 spsk Maizena
Lidt vand - til at røre Maizenaen ud i
Parmesan ost - rives på rivejern og kommes i sovsen
Salt og peber

Kom din grøntsagsfond op i en lille gryde, og lad det koge lidt ind. Kom nu fløden op i gryden og varm det op til det koger.

Kom nu smørret op i gryden. Osten rives og kommes op i gryden.
Nu jævnes sovsen med Maizena til den har den rette konsistens - sørg for at sovsen koger inden du jævner. Smag til med salt og peber.

Kan serveres med en sund broccolisalat.

Om
John Hornbek

  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required