Her får du min opskrift på blodappelsin mojito, der er en både smuk og velsmagende cocktail med blodappelsin og hvid rom. Nem at lave.
Blodappelsin mojito er en lækker variant af den klassiske mojito, som er populær over hele verden.
Oprindelig kommer mojitoen fra Cuba, og denne version med blodappelsin er også inspireret af tropiske strande og svajende palmer.
Du kan lave en blodappelson mojito med friskpresset blodappelsin juice - eller prøv med en lemonade af blodappelsin, som man kan købe på nettet og i udvalgte forretninger.
Her skal du så bruge en smule mindre sukkersirup, da lemonaden allerede er tilsat sukker.
Bemærk, at opskriften er beregnet pr. person.
Opskrift på blodappelsin mojito
Ingredienser
- 4 centiliter rom skal være en hvid rom (lys)
- 10 centiliter blodappelsin saft
- 4 centiliter sukkersirup
- is
- 10 centiliter danskvand
- 1 lime i både
Sådan gør du
- Find en shaker frem og kom is i den.
- Hæld så hvid rom i shakeren sammen med blodappelsin saft og sukkersirup. Rystes grundigt.
- Find et pænt glas frem og kom lidt is i det.
- Sigt derefter indholdet fra shakeren i og top med lidt danskvand. Put også et par små både lime i.
Næringsindhold
Tips
Blodappelsin mojito serveres straks, og du kan evt. også pynte med friske blade mynte.
Se også disse opskrifter:
Tina
se sådan en kunne man godt drikke i haven 🤪
Rikke
nøjjj en lækker mohiho😍😂
Elisabeth
endnu en drink vi skal prøve til sommer.... 🥰☀️🍸