Hvordan laver man sprødt andeskind? Her viser jeg dig, hvordan du nemt og hurtigt sikrer dig, at skindet på din andesteg bliver sprødt.
Hvad er en andesteg uden sprødt andeskind?
Nej vel, og derfor viser jeg dig her, hvordan du hver gang opnår det virkelige sprøde skind på din andesteg.
Video med sprødt andeskind
I denne video kan du se, hvordan du gør:
Prik huller i skindet
Tricket er ganske simpelt: Prik huller i andeskindet, og til kan du anvende en tandstikker.
Her prikkes huller i skindet på andebrystet og lårene.
Tricket gør, at fedtet nemmere løber fra din andesteg, og dermed opnår du et meget sprødt andeskind.
Selve fremgangsmåden til andesteg finder du her i dette link, og er skindet ikke helt sprødt til sidst, kan du give anden en kort tur under grillen.
Se flere opskrifter her:
Din bedømmelse af artiklen
-
Sprødt andeskind
Carsten
Du beskriver et trick med at pikke huller i anden for at få sprødt skind. Men du fortæller ikke, hvordan og hvorlænge anden skal stege, eller om den skal saltes. Jeg vil gerne vide noget om dette.
Holger Rørby Madsen
Hej Carsten
Tak for det - og du kan læse mere om stegning af and her: https://madensverden.dk/stegetid-paa-and-vaegt-tid-ovn/
Alt det bedste - og rigtig glædelig jul
Holger