Se her hvordan du nemt og hurtigt laver ristede glaskartofler. De nemme kartofler steges på pande med timian og rosmarin, og laves på 10 min.
Her får du en hurtig opskrift på ristede glaskartofler, der laves på 10 minutter.
Holdningerne til glaskartofler er delte, men du kan faktisk godt stege dem på panden, så de smager fint som tilbehør.
Her tilsat timian og rosmarin - men andre krydderurter kan også anvendes.
Opskriften kommer efter at en bruger på Madens Verden skrev og spurgte, hvad man egentlig kan gøre med glaskartoflerne.
Så det var jeg nødt til lige at prøve af. Jeg synes stadig at "rigtige" kartofler smager bedre, men har du travlt, så er det her faktisk en ok løsning.
Her kan du i øvrigt læse mere hvad glaskartofler indeholder.
Opskrift på ristede glaskartofler
Ingredienser
- 2 glas kartofler
- 1 spiseskefuld smør
- timian - frisk eller tørret
- rosmarin - frisk eller tørret
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Hæld vandet fra dine glaskartofler, eventuelt gennem et dørslag.
- Varm en pande op ved en god varme, og kom en spiseskefuld smør på.
- Lad smørret smelte og bruse af.
- Tilsæt derefter kartoflerne sammen med timian og rosmarin. Du kan bruge enten friske eller tørrede krydderurter.
- Ristede glaskartofler steges nu i cirka 10 minutter, hvor du undervejs jævnligt ryster panden rundt, så glaskartoflerne ristes på alle sider.
- Krydr til sidst med lidt salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
Tips
De ristede glaskartofler serveres straks, og de anvendes til retter, hvor man normalt serverer kartofler.
Se også disse opskrifter:

Comments
No Comments