• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Pasta med peberflødesauce og grillet kyllingebryst

Holger Rørby Madsen
Peberflødesauce er peberfrugter, der koges møre og blendes med lidt hønsefond og fløde, inden den vendes i en omgang friskkogt pasta. Foto: Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Pasta

Oversigt over indhold

  1. Peberflødesauce er peberfrugter, der koges møre og blendes med lidt hønsefond og fløde, inden den vendes i en omgang friskkogt pasta.
  2. Ingredienser til peberflødesauce
  3. Fremgangsmåde

Peberflødesauce er peberfrugter, der koges møre og blendes med lidt hønsefond og fløde, inden den vendes i en omgang friskkogt pasta.

Peberflødesauce er fremragende at vende en omgang kogt pasta i - og helst tørret pasta, der suger smagen bedre til sig fra sovsen. Helt som man gør i Italien.

Og peberflødesauce kan sagtens erstatte den klassiske tomatsauce.

Det er vigtigt, at koge peberfrugterne helt møre inden du blender dem. Du kan enten hælde de kogte peberfrugter i en foodprocessor - eller blot finde stavblenderen frem, og lad den klare arbejdet i gryden.

Du kan selvfølgelig bruge alle former for tørret pasta til saucen, om det så er spaghetti eller pastapenne. Jeg synes dog pastaskruer er perfekte, da de holder godt på peberflødesaucen - og dermed giver mere smag.

Servér med grillet kyllingebryst og dampet broccoli. Simpelt. Enkelt. Meget lækkert.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Ingredienser til peberflødesauce

1 finthakket rødløg
1 finthakket fed hvidløg
3 røde peberfrugter i strimler
1 deciliter hønsefond
1 deciliter piskefløde
1 teskefuld tørret oregano
Salt og friskkværnet peber

+ 500 gram tørret pasta - gerne pastaskruer

Fremgangsmåde

  1. Kom en god slat olivenolie i en gryde, og svits finthakket rødløg og finthakket hvidløgsfed i olien. Gør det ved middel varme, så løgene ikke bliver for brune.
  2. Når løgene er klarede efter en fem minutters tid, kommer du de strimlede peberfrugter i. Svits dem et par minutter, og tilsæt så hønsefond og oregano.
  3. Læg låg på, og lad dem småsimre i 10-12 minutter, så peberfrugterne bliver helt bløde. Rør i gryden nogle gange undervejs.
  4. Blend så indholdet, og tilsæt piskefløde. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  5. Vend din peberflødesauce sammen med den friskkogte pasta, og servér straks sammen med broccoli og grillet kyllingebryst.

Opskriften på peberflødesauce passer til 500 gram pasta.

Se også mine opskrifter på:

Pasta med pesto

Pasta med svampe

Traditionel pasta med kødsovs

Dn vurdering
  • Peberflødesauce
Sending
Stem her
5 (1 stemme)
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 0
  • 3
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Minutbøf af kalv på grill med skøn ærterisotto
Saltsprængt kalkunbryst - saltlage til sprængning af kød »

Populært indhold lige nu

billede med fad med kylling

Kylling i fad med ovnbagte kartofler og champignon flødesovs

billede med millionbøf med kartoffelmos

Millionbøf med kartoffelmos eller pasta

billede med boller

Boller - bedste opskrift på den hjemmebagte bolle

kylling med parmaskinke

Kylling med parmaskinke og citronsmørsauce

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

Nyeste opskrifter og artikler

  • Hjemmelavet gullaschsuppe fra Ungarn
  • Julekage med lækre julekrydderier
  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!