Få de bedste opskrifter på middagsmad, og forklaringen om hvorfor middagsmaden i dag ikke spises midt på dagen, men i stedet til aften.
I gamle dage spiste man middagsmad midt på dagen, hvor det var et varmt måltid mad.
Men tiderne skifter, og i dag spiser langt de fleste danskere dagens varme måltid om aftenen, men navnet er fuldt med.
Derfor spiser vi nu middagsmad ved 18-tiden, selvom navnet ellers hentyder til et andet tidspunkt på dagen.
Derfor kaldes det varme måltid nu både aftensmad og middagsmad. Hvor maden midt på dagen i dag mere kaldes frokost.
De mest populære retter til middagsmaden er i øvrigt rugbrød med pålæg, pasta med kødsovs, gryderetter med videre. Men her får du nogle gode ideer til andre retter, som du kan kaste dig over.
Opskrifter på middagsmad
Her får du mine udvalgte opskrifter på middagsmad, der typisk er retter, der er nemme og rimelig hurtige at tilberede.
- Kylling i karry - nem opskrift på 25 minutter med ris
- Klassisk mørbradgryde med ris, bacon og cocktailpølser
- Lasagne bolognese - nem opskrift med oksekød
- Frikadeller med stuvet spidskål
- Boller i karry - nem opskrift på kødboller i karrysauce
- Chili con carne med hakket oksekød og bønner
- Hakkebøf - gammeldags hakkebøffer med bløde løg og sovs
- Dahl opskrift - opskrift på indisk dhal eller daal
- Æggekage opskrift med bacon, tomater og purløg
- Klassisk millionbøf opskrift med kartoffelmos eller pasta
- Nemme koteletter i fad med grøntsager
- Gulerodsgryde med kylling og spinat
- Sådan laver du helstegt kylling i ovn - med stegetid
- Cremet kartoffel porre suppe med bacon - nem opskrift
- Farseret blomkål med bacon
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden