Kyllingebryst

Her får du alle opskrifter med kyllingebryst på Madens Verden, og denne udskæring indgår i mange populære retter, eks. kylling i fad og mange flere.
Kyllingebryst er nærmest en fast bestanddel i de fleste danske køkkener hver uge, og også her på Madens Verden er opskrifter med denne magre udskæring blandt de mest populære.
Årsagen skyldes flere ting: Dels kan man købe pakker med kyllingebrystfileter overalt, de er rimelige i pris og så kan de anvendes på mange forskellige måder.
Du kan stege kyllingebryst på panden, nemt stege dem i ovn eller lade kyllingekødet indgå i et utal af forskellige retter, hvor der tilsættes grøntsager og meget andet godt.
Pumpet kyllingekød
Vi køber kyllingekød for flere milliarder kroner om året i de danske supermarkeder, men en del af kødet er desværre ofte pumpet med vand.
Derfor skal man kigge sig godt for i køledisken, for kyllingebrystfileterne kan indeholde mere vand end man lige regner med. Ofte gælder princippet om, at kvalitet koster lidt ekstra.
Næringsindhold
Kyllingebrystkødet er magert i forhold til mange andre udskæringer. Faktisk indeholder det blot omkring 3,5% fedt, så det er altså magert kød.
I 100 gram kyllingebrystfilet er der ca. 165 kalorier, og indholdet af protein udgør ca. 30%. Så det er altså en god kilde til det daglige indtag af protein.
Opskrifter med kyllingebryst
Her på Madens Verden finder du virkelig mange opskrifter med kyllingefilet, og blandt nogle af de mest populære er: