Her får du min opskrift på glaseret kylling. En nem fremgangsmåde, hvor kyllingefileter glaseres på panden. Kan serveres med nudelsalat.
Glaseret kylling er en virkelig skøn måde at tilberede kylling, og så er fremgangsmåden ret nem.
Her steges kyllingekødet på panden sammen med en lækker glasering, som stille og roligt smyger sig cremet rundt om kødet.
Jeg har også lavet en video, hvor du kan se hvordan man gør, og opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på glaseret kylling
Ingredienser
Kylling
- 4 stk. kyllingebryst
Glasering
- 5 spiseskefulde soja
- 3 spiseskefulde sød chilisauce
- 3 spiseskefulde limesaft - friskpresset
- 3 spiseskefulde honning
- 3 spiseskefulde vand
- 3 fed hvidløg - hakkes fint
- 1 spiseskefuld smør
Sådan gør du
- Start med at klargøre kyllingebryst fileterne. Her skæres kødet i ruder på oversiden, og i videoen kan du se, hvordan du gør det.
- Glasering: I en lille skål røres soja sammen med sød chilisauce, limesaft, honning, vand og hvidløg.
- Brun kyllingebryst fileterne i lidt smør på en varm pande. Kødet brunes på begge sider i ca. et minut på hver side.
- Kom derefter en spiseskefuld marinade på hvert stykke kød, og lad det glasere lidt ind.
- Fordel derefter resten af marinaden over kyllingefileterne, og lad dem stege ved en middel varme indtil du opnår en lækker og glaseret kylling. Tiden afhænger af hvor stykke kyllingestykkerne er, men regn med 6-7 minutter på hver side.
- Undervejs kan du med fordel øse lidt af glaseringen op på kødet. Det gør kødet endnu mere lækkert.
Se video til opskrift
Næringsindhold
Noter
Glaseret kylling serveres straks, og der er et stykke lækkert og mørt kyllingekød til hver person.
Tilbehør kan evt. være en nem og lækker nudelsalat.
Se også disse skønne opskrifter:
Indonesisk kylling opskrift i ovn på 20 minutter

Comments
No Comments