Den bedste opskrift på kyllingenuggets i ovn, der giver sprøde nuggets hver gang. De laves af kyllingefilet paneret i æg og rasp.
Her er min bedste opskrift på kyllingenuggets i ovn - nemt og godt.
Du kan meget nemt lave dine egne kyllingenuggets i ovn, og så ved du, hvad du får.
De lækre nuggets er her lavet af kyllingebryst, som paneres i grahamsmel, æg og rasp.
Opskriften giver 12 store nuggets, men du kan selvfølgelig også skære dem ud i mindre stykker, og dermed få flere ud af opskriften.
Dette forkorter også stegetiden i ovnen.
Opskrift på kyllingenuggets i ovn
Hjemmelavede kyllingenuggets i ovn (sprøde nuggets)
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTEREST GEM OPSKRIFTSådan gør du
- Skær fedt og urenheder fra de fire stykker kyllingebryst, så du kun har det rene kød tilbage.
- Del så hvert kyllingebryst på på langs på midten, og i tre stykker den anden vej. Så du får seks tern af hvert stykke bryst.
- Find tre dybe tallerkner frem.
- Kom lidt grahamsmel i den første tallerken, tre æg og lidt mælk i den anden (pisk det sammen med en gaffel), og endelig kommer du godt med rasp i den tredje tallerken, og blander det med paprika og salt.
- Og så skal du dobbeltpanere kyllingekødet. Først vendes det i grahamsmel, derefter i sammenpiskede æg og mælk, så i rasp, tilbage i æggene og til sidst endnu en gang i raspen.
- Læg derefter dine nuggets på en bageplade med bagepapir.
- Dryp lidt olivenolie over, og bag nu kyllingenuggets i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 30 minutter.
- Halvvejs tager du pladen ud af ovnen, og vender de halvbagte kyllingenuggets om, og drypper igen med en smule olie.
Tips
Kyllingenuggets bages færdige og sprøde, og så er de klar til servering med verdens bedste pommes frites i ovn (se eddiketricket).
Se også disse opskrifter:
Hej Freja
Skønt at høre - og tak for forslaget til tilbehør. Lyder lækkert 🙂
De bedste hilsner
Holger
de er nemme at lave og hele familien elskede dem men det bliver kun bedre hvis man laver en salat til og noget creme fraiche dressing
Kan de mon fryses? 🙂