Her får du opskriften på en meget nem burger med kylling. En sundere fastfood, der smager himmelsk godt. Med opskrift på hjemmelavede boller og dressing.
Man kan vel altid spise en nem burger, som i dette tilfælde er med kylling.
Burgeren er hurtig at stable på benene, og den er klar på ret få minutter.
Især hvis du laver en nem burger med færdigkøbte burgerboller, men prøv da også at bage burgerbollerne selv. Det er der en opskrift på herunder.
Og nederst kan du også se hvordan du laver din egen burgerdressing, og ellers kan du jo blot smøre bollerne med lidt tomatketchup.
Opskriften er beregnet til fire personer, med to burgere til hver.
Se her hvordan du laver verdens bedste burgerboller (og det er nemt).
Ingredienser til nem burger med kylling
8 burgerboller
1 kinakål
4 stk. kyllingebryst filet
4 store tomater
1 agurk
1 stort rødløg
Tomatketchup eller burgerdressing
Fremgangsmåde
- Kyllingefileterne soigneres, hvilket vil sige at du lige skærer fedt og eventuelle andre urenheder fra.
- Krydr med salt og peber, men du kan også bruge lidt hvidløgspulver, paprika og oregano. Det giver en fin smag til kyllingen i burgeren.
- Steg enten kyllingefileterne møre på en pande med lidt olie, hvor de skal have cirka 12 minutter i alt. Eller læg dem i et fad, og giv dem 20 minutter ved 200 grader varmluft i ovnen.
- Tomater og agurk skylles og snittes i tynde skiver. Skær gerne agurken i skrå skiver, så de bliver lidt større og flottere.
- Rødløg pilles og snittes ligeledes i tynde skiver.
- Flæk burgerbollerne og lun dem eventuelt i ovnen. Særligt hvis det er de færdigkøbte boller.
- Smør burgerbollerne med ketchup eller burgerdressing, både over- og underdelen. Bræk grove stykker af kinakålen og læg dem på underbollen.
- Top med kylling, tomatskiver, agurk og lidt løg. Slut af med overbollen.
- Læg tyndtskårne kyllingeskiver på underdelene, og derefter tomat og løg. Det er altså en nem burger.
Servering
En nem burger kan laves med tomatketchup eller prøv min hjemmelavede burgerdressing, som du kan røre på et minut.
Comments
No Comments