• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Halloumisalat med melon og ristede græskarkerner

Halloumisalat med melon og ristede græskarkerner

Halloumisalat
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 11. marts 2021 - Udgivet: 20. januar 2021

Halloumisalat med blandt andet cantaloupemelon er en lækker salat til frokost eller som tilbehør. Få opskriften på en salat for alle sanser.

Halloumisalat er vældig populær, og det er der ikke noget at sige til. Den cypriotiske ost har et godt bid og en fin, salt smag. Samtidig kan den steges uden at smelte.

Sammen med bredbladet persille, revet squash, melon og ristede græskarkerner kommer halloumi til sin ret.

Osten skal blot skæres i og steges eller grilles to-tre minutter på hver side, så kan den toppe salaten.

Visuelt tager salaten sig ekstra godt ud, hvis du anretter den på et fad i stedet for i en skål.

Her vil du kunne se de forskellige farver og former. Og da vi også spiser med øjnene, er det rart med en indbydende salat.

Opskrift på halloumisalat med melon

Halloumisalat
Karen SenecaKaren Seneca

Halloumisalat med melon og ristede græskarkerner

4.67 fra 3 stemmer
Halloumisalat med blandt andet cantaloupemelon er en lækker salat til frokost eller som tilbehør. Få opskriften på en salat for alle sanser.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 pakke halloumi - skiver
  • 1 spsk olivenolie
  • ¾ cantaloupemelon - el. vandmelon
  • 2 dl bredbladet persille - groft hakket
  • ½ squash - fintrevet
  • 16 skiver agurk
  • 3 spsk græskarkerner - ristede
  • citronsaft
  • flagesalt

Fremgangsmåde
 

  1. Rist græskarkernerne på en pande uden fedstof i fire-fem minutter. Sæt til side.
  2. Tag halloumi ud af pakken og skær den i skiver på ca. en halv cm tykkelse.
  3. Steg skiverne på en pande i lidt olivenolie ca. tre minutter på hver side. Læg osten til side.
  4. Hak persillen groft, riv squash på den fine side af rivejernet. og skær agurk i skiver.
  5. Del melon i fire både, fjern kerner og skær ca. tre-fjerdele i lange skiver.
  6. Læg melonskiver og agurkeskiver i bunden af et fad.
  7. Drys den bredbladet persille hen over melon- og agurkeskiver. Kom derefter den fintrevet squash i små klatter rundt omkring på salaten. Brug en teske eller fingrene.
  8. Pres lidt citronsaft ud over salaten og drys med flagesalt.
  9. Drys græskarkernerne ud over og pynt til sidst med halloumiskiverne.
  10. Server med et godt brød.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering og tips

Du kan bruge salaten som tilbehør til alt fra vegetartærter til kød. men du kan også bruge den til en let frokost.

Den kan bestå af haloumisalat samt gode madmuffins eller et fyldigt brød. Her får du nogle opskrifter til inspiration.

Italiensk focaccia brød

4.7 fra 136 stemmer
Focaccia er et lækkert madbrød med olivenolie, flagesalt og frisk rosmarin. Det italienske brød bages i form og er nemt at lave i ovnen.
Gå til opskrift
billede med italiensk focaccia brød

Er du glad for halloumi og ønsker mere inspiration til salater med denne ost, kan du for eksempel kaste dig over denne salat.

Middelhavssalat med halloumi, kapers og oliven

5 fra 2 stemmer
Middelhavssalat indeholder naturligvis alt det gode, man kan tænke sig fra sommerferien. Her får du en opskrift, som minder om sol og sommer.
Gå til opskrift
Middelhavssalat
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Uge26-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required