Se den lækre opskrift på grillet kalkunbryst med pasta i cremet flødesauce, der også indeholder asparges og peberfrugt.
Grillet kalkunbryst med pasta i cremet flødesauce er en nem ret, som dog sagtens også kan laves uden adgang til en grill. Her steger du i stedet kalkunkødet og de grønne asparges på en varm pande.
Kalkunbryst kan i øvrigt også erstattes af kyllingbryst.
Opskriften er til fire personer.
Til grillet kalkunbryst med pasta i cremet flødesauce skal du bruge:
4 tykke skiver kalkunbryst (kalkunschnitzler)
Engelsk sauce
Groft salt og friskkværnet peber
Pasta i cremet flødesauce laves af
400 gram tørret pasta (pastaskruer eller pastapenne)
2 skalotteløg
4 deciliter fløde
1-2 deciliter kogevand fra pastaen
2 teskefulde tørret oregano
1 rød peberfrugt
1 bundt grønne asparges
Sådan laver du grillet kalkunbryst med pasta i cremet flødesauce:
Start med at skære de tykke skiver kalkunbryst over i halve, og mariner dem i lidt engelsk sauce. Køb gerne et helt kalkunbrystfilet, og skær skiver af den. Eller køb færdige kalkunschnitzler.
Pastaen koges i letsaltet vand, så den stadig har lidt bid. Kom koldt vand i gryden, så kogningen standses med det samme. Lad pastaen trække i vandet, mens du laver flødesaucen.
SÅDAN LAVER du kalkunbryst svøbt i bacon i grillen
Skalotteløg hakkes fint og svitses i en god sjat olivenolie på en middelvarm sauterpande eller i en gryde. Peberfrugt strimles fint og og kommes ved. Lad det svitse et par minutter.
Hæld så fløden ved sammen med oregano, og lad det creme lidt ind ved svag varme.
Imens griller du kalkunkødet på en varm grill ved direkte varme, hvor det skal have cirka 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen. Husk altid, at fjerkræ skal gennemsteges! Krydr med lidt groft salt og friskkværnet peber, og tag kødet af.
Knæk det nederste af roden på de grønne asparges, og grill dem i 3-4 minutter ved direkte varme.
Skær asparges i mundrette stykker, og kom dem ved flødesaucen sammen med pastaen. Spæd til med lidt af pastavandet indtil du har den rette konsistens på saucen, og smag til med salt og peber.
Servér straks det grillede kalkunbryst sammen med den lækre pasta i flødesauce.
Comments
No Comments