Efterårsretter er gryderetter, supper, mad i fad og skønne simreretter med masser af efterårets grøntsager. Dejlig efterårsmad!
Når det bliver køligere ude og mørkt tidligt, så er det hyggeligt at kaste sig over lækre efterårsretter, der kan sprede en fantastisk duft i hele huset.
Sådan nogle retter har jeg samlet til dig her. Efterårsmad som skønne gryderetter, mad i fad, supper og simreretter lavet med efterårets grøntsager som kål, selleri, græskar og rodfrugter.
Efterårets gryderetter
Vi starter med gryderetterne, som er lækre sammenkogte retter.

Efterårsgryde med gris og æbler
Gryderet med oksekød og champignon
Efterårets mad i fad
Mad i fad er genialt, fordi du samler alle ingredienser i et fad, som så kan ryge i ovnen i god tid inden middagen. Så spreder den gode duft af mad sig i hele huset, og du kan oven i købet nå at rydde køkkenet, inden I skal spise.
Rodfrugter med krydret kylling i fad
Langtidsstegte nakkekoteletter i ovn med rodfrugter
Kylling på kartoffel porrebund
Efterårets simreretter
Simreretter er gryderetter, der skal have lidt længere tid. De er gode weekendretter, hvor gryden kan passe sig selv på komfuret og sprede forventningens glæde i hele huset.
Braiseret kalvekød i gryde med kartoffelmos
Efterårets supper
Efterår er lig med suppe. Her har jeg samlet et par klassikere og nogle nye supper til efteråret.
Hønsekødssuppe - gammeldags opskrift på hønsesuppe
Efterårets tilbehør
De mange gode rodfrugter og kål, der er i sæson i efteråret er oplagte at bruge som skønt tilbehør.
Rodfrugtmos - opskrift på mos med rodfrugter
Rodfrugter med soltørrede tomater
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden