Sådan laver du stegt palmekål. Palmekålen er super sund og nem at tilberede, og her er den i selskab med hvidløg og soltørrede tomater.
Stegt palmekål er sundt tilbehør, og her får kålen selskab af både lidt hvidløg og soltørrede tomater.
Palmekål anvendes en del i det italienske køkken, og den er nem at tilberede som lækkert tilbehør med denne opskrift.
Mængderne kan varieres og her er den beregnet som let tilbehør sammen med andet tilbehør til forskellige retter.
Tip: Skær palmekålen i brede stykken fra spidsen og ind, men når du kommer længere ind kan du med fordel fjerne stokken. Den er nemlig mere bitter (men kan sagtens spises).
Se også de skønne opskrifter på:
Opskrift på stegt palmekål
Stegt palmekål
Ingredienser
- olivenolie
- 300 gram palmekål - skåret i brede stykker
- 4 fed hvidløg - knust og finthakket
- 75 gram soltørrede tomater - i olie
- citronsaft - friskpresset
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Til stegt palmekål starter du med at varme en pande op ved en god varme, hvorefter der tilsættes en god sjat olivenolie.
- 300 gram palmekål skæres ud i brede stykker på ca. 5 centimeter. Steges et minuts tid på panden.
- Tilsæt 4 fed hvidløg, der er hakket fint sammen med 75 gram soltørrede tomater i olie og en god sjat friskpresset citronsaft.
- Skru lidt ned for varmen, vend rundt og steg et minuts tid mere. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Den stegte palmekål serveres straks, og den er god som tilbehør til ovnstegt kylling, svinekød og mange andre retter. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften og kom gerne med din mening om den her.