Se hvordan du laver rodfrugter med soltørrede tomater. En nem opskrift på lækkert tilbehør, og der kan bruges forskellige slags rodfrugter.
Bagte rodfrugter med soltørrede tomater er et lækkert fad med tilbehør til mange slags retter.
Mængden af de enkelte rodfrugter kan tilpasses og varieres, og du kan også bruge gulerødder, pastinakker og andre rodfrugter.
Husk blot skære dem ud i passende stykker, der kan nå at blive møre på 20 minutter i ovnen.
Se også mine populære opskrifter på:
Opskrift på rodfrugter med soltørrede tomater
Rodfrugter med soltørrede tomater
Ingredienser
- 1 knoldselleri - skåret i mindre tern
- 3 persillerødder - mellemstore, halveret og i skiver
- 100 gram soltørrede tomater
- 1 teske timian - tørret
- rapsolie
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 220 grader over- og undervarme.
- Skær skrællen på 1 knoldselleri af og kassér skrællen. Selve sellerien skæres i skiver og derefter i mindre stykker på ca. 2 gange 2 centimeter. Kommes i et ildfast fad.
- Halvér 3 persillerødder (mellemstore) på langs og skær dem derefter i skiver på ca. 1 centimeters tykkelse.. Kommes i fadet.
- Tilsæt også ca. 100 gram soltørrede tomater sammen med 1 teske timian og en god sjat rapsolie. (eller olivenolie). Du kan selvfølgelig også bruge frisk timian.
- Krydr med salt og friskkværnet peber og vend det hele godt rundt.
- Rodfrugter med soltørrede tomater bages nu i ca. 20 minutter ved 220 grader over- og undervarme.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
De bagte rodfrugter med soltørrede tomater serveres straks, og de gode som tilbehør til alt fra kylling til oksekød og meget andet. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne din mening om den her.