• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Carpaccio-wraps - hurtig og lækker frokost

Carpaccio-wraps - hurtig og lækker frokost

Carpaccio-wraps
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
9
SHARES
FacebookMessenger9PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 5. januar 2023 - Udgivet: 4. november 2022

Carpaccio-wraps er en kombination af to køkkener: Mexicansk og italiensk. Her er en wrap med parmesan, grønt og tynde skiver rå oksekød.

Carpaccio-wraps er beviset på, at frokost på farten, sagtens kan være lækker.

Hovedingredienserne er dem, du kender fra den italienske forret, Carpaccio: Ultratynde skiver oksefilet, parmesanflager og rucola.

Derudover kommer jeg kryddermayonnaise, agurkeskiver og små skiver cornichoner i, men det kan varieres, som man selv synes.

Jeg ved, at mange kommer trøffelmayo i wrappen. Det synes jeg nu godt kan overdøve kødets smag.

Opskrift på carpaccio-wraps

Carpaccio-wraps
Karen SenecaKaren Seneca

Carpaccio-wraps - hurtig og lækker frokost

5 fra 1 stemme
Carpaccio-wraps er en kombination af to køkkener: Mexicansk og italiensk. Her er en wrap med parmesan, grønt og tynde skiver rå oksekød.
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Kalorier: 478
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 stk tortillas
  • 150 g carpaccio - ultratynde skiver
  • 2 håndfulde rucola - el. alm. snittede salatblade
  • 3 spsk parmesan - flager
  • 16 skiver agurk - halveret
  • 6 stk cornichoner - i små skiver
Kryddermayo
  • 3,5 spsk mayonnaise
  • 1-2 tsk citronsaft - efter smag
  • 2 spsk basilikum - friske blade, hakket
  • 0,5-1 tsk dijonsennep - efter smag
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Varm de to tortilla på en varm pande. De skal kun have et minuts tid på hver side, så de stadig er bløde.
  2. Skyl rucola eller salat og riv det i mindre stykker.
  3. Skær tynde agurkeskiver og halver dem eventuelt. Skær cornichonerne i små skiver.
  4. Hak basilikum og bland med resten af ingredienserne i mayonnaisen. Smag til efter 1 teskefuld citron. Måske skal der mere i, det afhænger af syrligheden i den citron, du har.
  5. Smør mayonnaisen ud på de to tortillas. Kom nu salat, parmesanflager, agurk og cornichoner ud over. Placer de tynde skiver oksekød, så de dækker salaten.
  6. Rul nu forsigtigt de to carpaccio-wraps, del dem på midten, og nu er de klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier: 478kcalKulhydrater: 4gProtein: 23gFedt: 41gMættet fedt: 13gFlerumættet fedt: 12gEnkelumættet fedt: 13gTransfedt: 0.04gKolesterol: 78mgNatrium: 1770mgKalium: 416mgKostfibre: 1gSukker: 2gVitamin A: 816IUVitamin C: 6mgCalcium: 316mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Når du laver carpaccio-wraps, kan du vælge at udskifte mayonnaisen med en god jomfruolivenolie og citronsaft.

Du kan også bruge et tyndt lag flødeost eller basilikumspesto, hvis ønsker det.

Se andre opskrifter på wraps:

Æggewraps med kylling eller laks

Salatwraps med fyld for enhevr smag

Frokostwrap med tunsalat

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Forsiden lige nu

grøn aftensmad
Grøn aftensmad - opskrifter på udvalgte grønne retter→ Se opskriften
Billede af salat med torsk og grøntsager.
Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado→ Se opskriften
ribskage kage med ribs
Ribskage - mormors luftige kage med ribs→ Se opskriften
billederesultat for tærte
Hjemmelavet tærte: De 5 bedste opskrifter på tærte→ Se opskriften
Vegetarisk grillspyd kan sagtens laves i god tid, inden grillen tændes. De har kun godt af at ligge og trække i marinaden, så de får ekstra knald på smagen. Foto: Charlotte Mithril
Vegetarisk grillspyd med grøntsager og halloumi→ Se opskriften
Lasagne retter under 500 kalorier
10 madopskrifter på retter med under 500 kalorier→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
wok med edamamebønner og kylling
Wok med edamamebønner og kylling→ Se opskriften
billederesultat for havregrødsboller
Opskrift på lækre havregrødsboller→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required