Carpaccio-wraps er en kombination af to køkkener: Mexicansk og italiensk. Her er en wrap med parmesan, grønt og tynde skiver rå oksekød.
Carpaccio-wraps er beviset på, at frokost på farten, sagtens kan være lækker.
Hovedingredienserne er dem, du kender fra den italienske forret, Carpaccio: Ultratynde skiver oksefilet, parmesanflager og rucola.
Derudover kommer jeg kryddermayonnaise, agurkeskiver og små skiver cornichoner i, men det kan varieres, som man selv synes.
Jeg ved, at mange kommer trøffelmayo i wrappen. Det synes jeg nu godt kan overdøve kødets smag.
Opskrift på carpaccio-wraps
Carpaccio-wraps - hurtig og lækker frokost
Ingredienser
- 2 stk tortillas
- 150 gram carpaccio - ultratynde skiver
- 2 håndfulde rucola - el. alm. snittede salatblade
- 3 spsk. parmesan - flager
- 16 skiver agurk - halveret
- 6 stk cornichoner - i små skiver
Kryddermayo
- 3,5 spsk mayonnaise
- 1-2 tsk citronsaft - efter smag
- 2 spsk basilikum - friske blade, hakket
- 0,5-1 tsk dijonsennep - efter smag
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Varm de to tortilla på en varm pande. De skal kun have et minuts tid på hver side, så de stadig er bløde.
- Skyl rucola eller salat og riv det i mindre stykker.
- Skær tynde agurkeskiver og halver dem eventuelt. Skær cornichonerne i små skiver.
- Hak basilikum og bland med resten af ingredienserne i mayonnaisen. Smag til efter 1 teskefuld citron. Måske skal der mere i, det afhænger af syrligheden i den citron, du har.
- Smør mayonnaisen ud på de to tortillas. Kom nu salat, parmesanflager, agurk og cornichoner ud over. Placer de tynde skiver oksekød, så de dækker salaten.
- Rul nu forsigtigt de to carpaccio-wraps, del dem på midten, og nu er de klar til servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tip
Når du laver carpaccio-wraps, kan du vælge at udskifte mayonnaisen med en god jomfruolivenolie og citronsaft.
Du kan også bruge et tyndt lag flødeost eller basilikumspesto, hvis ønsker det.
Se andre opskrifter på wraps:
Æggewraps med kylling eller laks
Del dine ideer og tanker med os andre her: