• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kylling med kokosmælk

Kylling med kokosmælk

kylling med kokosmælk
4.9 fra 13 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
402
SHARES
FacebookMessenger402PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 1. marts 2024 - Udgivet: 13. juli 2023

Se her hvordan du laver kylling med kokosmælk. En hurtig opskrift til pande eller wok, med kylling, nudler, kokosmælk og friske grøntsager.

Kylling med kokosmælk på 15 minutter.

Så lynhurtig er denne lækre og thailandsk inspirerede ret at lave med kylling, kokosmælk og nudler.

Det er i øvrigt en fordel at have en rygende varm bouillon klar til retten, så lav den først, hvor du koger vand op med en bouillonterning. Anvend gerne en hønsebouillon.

Jeg har anvendt fishsauce i denne kyllingopskrift med kokosmælk, for den tilfører retten både salt og dybde.

Fishsauce - eller fiskesauce - er fremstillet af saltede ansjoser, der er fermenterede. Typisk for det thailandske køkken, og uundværlig i denne wokret med kylling og nudler.

Fish sauce kan købes i de fleste supermarkeder, og har en lang holdbarhed.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Se også de populære opskrifter på:

  • Kylling i karry
  • Boller i karry
  • Thaisuppe
  • Lynstegt kylling med spidskål og soya

Opskrift på kylling med kokosmælk

kylling med kokosmælk
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kylling med kokosmælk - nem opskrift

4.93 fra 13 stemmer
Se her hvordan du laver kylling med kokosmælk. En hurtig opskrift til pande eller wok, med kylling, nudler, kokosmælk og friske grøntsager.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 624
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g kyllingebryst
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 mellem gulerødder - eller 4 mindre
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 knold ingefær - svarende til 2 spsk. ingefær
  • 3 tsk karry
  • 2 spsk fishsauce
  • 6 dl bouillon
  • 1 dåse kokosmælk
  • 250 g nudler
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Til kylling med kokosmælk starter du med, at finde to skærebrætter frem, og kyllingebryst fileterne skæres i tynde strimler på det ene.
  2. På det andet klargøres grøntsagerne.Forårsløg snittes i en centimeter tykke skiver, rødløg halveres og snittes i tynde skiver, mens hvidløgsfed ligeledes snittes i tynde skiver.
  3. Gulerødderne skæres i tynde stave, mens peberfrugten snittes i tynde strimler. Ingefær skrælles. Så er du klar til at lave kylling med kokosmælk på kort tid.
  4. Varm en stor stegepande eller wok op ved høj varme, kom lidt olie på svits hurtigt kyllingekødet i et minuts tid, hvor du vender det rundt undervejs.
  5. Kom grøntsagerne ved og steg yderligere et minut. Ikke længere, da de gerne må have et bid når de er færdige.
  6. Riv ingefær i retten, og tilsæt også karry og fishsauce.
  7. Hæld så bouillon ved sammen med kokosmælk og tilsæt også de tørrede nudler.
  8. Skru lidt ned for varmen, og steg nu indtil nudlerne er bløde - det tager omkring fem minutter.
  9. Smag til med salt og peber - eventuelt også med lidt mere karry.

Næringsindhold

Kalorier: 624kcalKulhydrater: 58gProtein: 40gFedt: 27gMættet fedt: 20gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.1gKolesterol: 133mgNatrium: 2086mgKalium: 1125mgKostfibre: 5gSukker: 6gVitamin A: 6182IUVitamin C: 47mgCalcium: 93mgJern: 6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Kylling med kokosmælk og nudler serveres straks, eventuelt i dybe tallerkner.

Det er en hurtig opskrift, som du kan lave på omkring 15 minutter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. piabruhn

    juli 22, 2024 at 12:24 pm

    Hej Holger
    Jeg er ved at planlægge indkøb fir denne uge og er stødt på en af de opskrifter hvor der i ingredienser står: 1 dåse?
    Hvor meget er det?
    I dette tilfælde er det ifm. opskriften: “Kylling med kokosmælk og nudler”
    Jeg har kokosmælk hjemme i 2 str.
    1 x 200 ml og 1 x 400 ml.
    Hvilken en af dem skal jeg benytte?
    Er det meget træls at blot skrive mængden, fremfor dåse/pose/glas m.fl?
    På forhånd tak
    Bh
    Pia

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juli 22, 2024 at 3:10 pm

      Hej Pia
      Tak for det - og en god pointe. Nej, og det skal jeg nok huske fremadrettet.
      Det er en stor dåse - altså 400 ml.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Lotte Nielsen

    juli 11, 2023 at 12:58 pm

    Hvorfor kan denne opskrift ikke printes?
    Jeg er jo logget ind og betales hver måned for den funktion

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juli 13, 2023 at 7:13 pm

      Hej Lotte
      jeg beklager, men den lå i det gamle system. Den er nu opdateret og kan printes 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Marcela

    januar 19, 2023 at 5:44 pm

    Fin opskrift , men de 15 min holder ikke 😏 1 time for mig , ret kvik tempo 😃

    Svar
  4. Christine

    november 12, 2022 at 3:37 pm

    Kan man godt undvære hvidløg

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      november 13, 2022 at 6:32 am

      Hej Christine
      Yes - det kan du sagtens 🙂
      Og retten smager stadig fint.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  5. Geerd Lautrup Detlefsen

    oktober 13, 2022 at 7:23 am

    Nu må du klappe hesten --- det kan man da umuligt lave på 15
    minutter.

    Svar
    • Marcela

      juni 19, 2023 at 7:22 pm

      For mig en lille times tid

      Svar
  6. ole

    januar 13, 2021 at 5:57 pm

    Har lige lavet denne ret. Havde ikke grøn peber og forårsløg, så brugte en porre i stedet. Jeg brugte en grøn karrypasta som lige blev svitset lidt sammen med rødløgene. Sammen med kokosmælk og fiskesauce fik det den helt rigtige smag.
    En herlig nem ret med at gå til som man jo fint kan justere undervejs.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 14, 2021 at 10:42 am

      Hej Ole
      Mange tak - det er dejligt at høre, og det lyder også som nogle rigtig fine ændringer 🙂
      Og sådan en ret er god på en dansk vinterdag.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required