• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Risotto med kylling - hele retten laves i samme gryde

Risotto med kylling - hele retten laves i samme gryde

risotto med kylling
4.6 fra 18 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
82
SHARES
FacebookMessenger82PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 9. marts 2022 - Udgivet: 9. marts 2022

Her får du min opskrift på risotto med kylling. Den lækre italienske ret laves i samme gryde, så det er nem aftensmad uden for meget opvask.

Risotto med kylling er en virkelig lækker ret, og det smarte er, at du laver hele retten i samme gryde.

Her kommes nemlig både hakket kylling, grøntsager og risotto ris i gryden, som derefter blot simrer færdig. Husk dog at røre lidt gryden undervejs.

Opskriften er beregnet til fire personer, men det er en stor portion, og rester kan sagtens fryses ned. Se også fremgangsmåde i min video.

Se også disse opskrifter:

Pasta med fennikel og rester af kylling

Pølserisotto - nem ret med pølser, risottoris og ærter

Svamperisotto - risotto med svampe og parmesan

Opskrift på risotto med kylling

risotto med kylling
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Risotto med kylling

4.56 fra 18 stemmer
Her får du min opskrift på risotto med kylling. Den lækre italienske ret laves i samme gryde, så det er nem aftensmad uden for meget opvask.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Kalorier: 499
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 400 g hakket kylling
  • olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 150 g gulerødder - i små tern
  • 100 g bladselleri - i små tern
  • 1 rød peberfrugt - i små tern
  • 1 rødløg - finthakket
  • 300 g risottoris
  • 7 dl hønsebouillon - laves af 7 dl. vand og 2 terninger bouillon
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 tsk oregano - tørret
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Hakket kylling brunes af i i lidt olivenolie, hvorefter paprika kommes ved.
  2. Tilsæt gulerødder, bladselleri, peberfrugt og rødløg, og vend det godt rundt. Se evt. fremgangsmåde i min video.
  3. Kom risotto ris ved, og vend rundt igen.
  4. Tilsæt 7 deciliter hønsebouillon, som du med fordel kan koge op lige inden brug. Laves af 7 deciliter kogende vand og to terninger hønsebouillon. Anden bouillon kan også anvendes.
  5. Kom også to dåser hakkede tomater ved sammen med oregano. Pres lidt citronsaft i din risotto med kylling.
  6. Lad nu gryderetten simre under låg i ca. 20-25 minutter, så risene er næsten møre. Undervejs skal du indimellem lige røre rundt i gryden,. så retten ikke brænder på.
  7. Din risotto med kylling smages til med salt og friskkværnet peber. Evt. også med lidt mere citronsaft og sukker.

Næringsindhold

Kalorier: 499kcalKulhydrater: 80gProtein: 25gFedt: 9gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.1gKolesterol: 86mgNatrium: 1155mgKalium: 1308mgKostfibre: 8gSukker: 10gVitamin A: 7650IUVitamin C: 80mgCalcium: 126mgJern: 7mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Risotto med kylling serveres straks - og gerne sammen med hjemmebagt focaccia. Det italiensk brød er super nemt at lave.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Erik Frandsen

    januar 02, 2025 at 5:27 pm

    Holger - hvor lang tid vil du gætte på at risottoen skulle stå i en slow cooker ved henholdsvis lav og høj styrke. Jeg mener høj svarer til ca 90 grader.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required