Få den bedste opskrift på en skøn julekage, der er bagt med masser af velsmagende julekrydderier. Kagen pyntes med knuste bismarkbolscher.
Du skal prøve denne lækre og julekage, der bages med velduftende og velsmagende julekrydderier.
Kagen er en juleagtig udgave af chokoladekagen, og den pyntes med glasur og knuste bismarkbolcher.
Opskrift på julekage
Julekage med lækre julekrydderier
Ingredienser
- 100 gram mørk chokolade
- 100 gram smør
- 100 gram sukker
- 3 æg
- 80 gram hvedemel
- 1 teske vaniljesukker
- 1 teske kanel
- 1 teske stødte nelliker
- 1 teske ingefær
- 1 teske kardemomme
Sådan gør du
- Til denne julekage starter du med, at smelte smør i en lille gryde.
- Flyt gryden væk fra kogepladen og tilsæt den mørke chokolade, som røres helt ud i smørret.
- Æg og sukker piskes sammen med en gaffel, og vendes i den afkølede smør- og chokoladeblanding. Chokoladen må nemlig ikke være for varm!
- I en skål vendes hvedemel med vaniljesukker, kanel, nelliker, ingefær og kardemomme.
- Fordel dejen i en smurt springform med en diameter på 18 centimeter.
- Julekagen bages i ca. 30 minutter ved 200 grader over- og undervarme.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Den færdigbagte julekage køles af.
Pynt derefter kagen med glasur, der er lavet af flormelis og lidt vand, og knuste bismarkbolcher.
Se også mine opskrifter på:
Dorte
Var lige gået i gang med den flotte julechokoladekage, men hvornår skal sukkeret kommes i julekagen?
Holger Rørby Madsen
Hej Dorte
Ups - den var smuttet, men er nu lagt ind. Sukkeret piskes i sammen med æg.
Alt det bedste
Holger