Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Råvareguide › Hakket kylling

Hakket kylling (fakta og opskrifter med det hakkede kyllingekød)

Billede med hakket kylling.
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMS
Indhold
  • Fakta
  • Holdbarhed
  • Opskrifter
  • Kommentarer

Hakket kylling er blevet populært i de danske køkkener, og det magre kyllingekød kan i mange tilfælde erstatte eks. hakket svin og kalv og hakket oksekød.

Det hakkede kyllingekød er magert og sundt, da det typisk kun indeholder omkring 3-7 procent fedt.

Du kan faktisk bruge det i bla. lasagne eller til boller i karry, og 100 gram af kyllingekødet indeholder kun ca. 120 kalorier og et lavt indhold af fedt.

Fakta

Hakket kylling fremstilles typisk af en blanding af kyllingebrystkød og lårkød.

Fordelingen kan variere, men det er ofte med nogenlunde ligelig fordeling af de to typer kyllingekød, men der fremstilles også produkter af rent lårkød, og her er fedtprocenten så lidt højere.

Da kødet er meget magert, kan det være nødvendigt at tilsætte lidt mere fedtstof under tilberedningen.

Husk i øvrigt altid at gennemstege det hakkede kyllingekød til en kernetemperatur på mindst 75 grader.

Holdbarhed

Hakket kyllingekød har efter åbning en kort holdbarhed, hvor du skal bruge det inden for det første døgn.

Holdbarheden i uåbnet tilstand fremgår af pakken.

Du kan også fryse kødet ned, hvor det kan holde sig i 3-4 måneder. Men husk at pakke kyllingekødet om inden nedfrysning.

Opskrifter

Det hakkede kyllingekød kan som sagt anvendes i utrolig mange retter, og blandt de mest populære på Madens Verden er:

Kyllingefarsbrød - nem opskrift
Min opskrift på et sundt kyllingefarsbrød med havregryn og revne gulerødder. Nem ret til aftensmad, som både børn og voksne elsker.
Se opskriften her
kyllingefarsbrød
Hakket kylling med spidskål
Hakket kylling med spidskål og ris er en nem opskrift, som kan laves på 20 min. Det hakkede kyllingekød steges med grøntsager og en god sovs.
Se opskriften her
billederesultat for hakket kylling med spidskål og ris
Kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsauce
Se hvordan du laver en god kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsovs, der er tilsat spinat. Lasagnen er sund og velsmagende.
Se opskriften her
billederesultat for kyllingelasagne
Verdens bedste millionkylling
Her får du min opskrift på millionkylling, der er en fantastisk hverdagsret med hakket kylling, en skøn sovs og masser af smag. Prøv den nu.
Se opskriften her
billede med millionkylling i gryde
Hakket kylling med broccolimos (god børneret)
Hakket kylling med broccolimos er en flot ret til aftensmad, hvor den krydrede kyllingekødsovs serveres på grøn mos af broccoli og kartofler.
Se opskriften her
billederesultat for hakket kylling med broccolimos
Kyllingekødsovs - nemt og hurtigt
Du kan nemt lave en smagfuld kyllingekødsovs med hakket kylling i stedet for den almindelige omgang hakket oksekød. Min opskrift er med masser af smag!
Se opskriften her
billederesultat for kyllingekødsovs
Kyllingebøffer
Her får du min opskrift på nemme kyllingebøffer, der laves af hakket kylling. Lækker opskrift på bøffer af kylling, som blandt andet laves med forårsløg.
Se opskriften her
kyllingebøffer
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Prøv en lækker ret med sommerfuglepasta og hakket kylling. En skøn opskrift med Penne Farfalle, kylling, tomater og flere lækre ingredienser.
Se opskriften her
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Kyllingekebab med hakket kylling
Lav en lækker kyllingekebab af hakket kylling. Den nemme opskrift på kebab af kylling finder du her, og den er nem at stege på panden.
Se opskriften her
billede med kyllingekebab
Kyllingefrikadeller
Opskrift på kyllingefrikadeller, der er nemme frikadeller lavet med hakket kylling. Kyllingefrikadellerne kan steges på pande eller i ovn.
Se opskriften her
kyllingefrikadeller
Hakket kyllingekød med mos - bedste opskrift
Hakket kyllingekød med låg af kartoffelmos er en populær ret hos de fleste, og hele retten steges færdig i ovn. God mad, der er nem at lave.
Se opskriften her
billederesultat for hakket kyllingekød med kartoffelmos
Teriyaki-kødboller med hakket kylling
Teriyaki-kødboller tilberedes af hakket kylling med krydderier og soja. Serveres i en skøn, asiatisk sauce til nudelsalat eller ris.
Se opskriften her
Teriyaki-kødboller
Peberfrugt i peberfrugt
Peberfrugt i peberfrugt er en lækker ret til aftensmad med masser af peberfrugt, hakket kylling, og en sund blomkålsris som tilbehør.
Se opskriften her
billede til peberfrugt i peberfrugt

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af bladbede og sølvbede.
    Bladbede og sølvbede (fakta og viden)
  • Billede af mirin.
    Mirin (fakta og alt du skal vide om den japanske risvin)
  • Billede med sake risvin.
    Sake (fakta og viden om den japanske risvin)
  • Billede med havkat.
    Havkat (fakta og anvendelse af koteletfisk)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du glad for opskriften?

madens verden logo opskrifter på god mad

Støt Madens Verden og bliv medlem nu. Du får flere fordele:

✔ Reklamefrie opskrifter

✔ Flot print af opskrifter

✔ Gem dine favoritter

✔ Se næringsindhold

OBS: Vi har ingen bindingsperiode!

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.