Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Råvareguide › Hakket kylling - fakta og opskrifter med det hakkede kyllingekød

Hakket kylling - fakta og opskrifter med det hakkede kyllingekød

Billede med hakket kylling.
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMS
Indhold
  • Fakta
  • Holdbarhed
  • Opskrifter
  • Kyllingefarsbrød - nem opskrift
  • Hakket kylling med spidskål
  • Kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsauce
  • Verdens bedste millionkylling
  • Hakket kylling med broccolimos (god børneret)
  • Kyllingekødsovs - nemt og hurtigt
  • Kyllingebøffer
  • Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
  • Kyllingekebab med hakket kylling
  • Kyllingefrikadeller
  • Hakket kyllingekød med mos - bedste opskrift
  • Teriyaki-kødboller med hakket kylling
  • Peberfrugt i peberfrugt
  • Kommentarer

Hakket kylling er blevet populært i de danske køkkener, og det magre kyllingekød kan i mange tilfælde erstatte eks. hakket svin og kalv og hakket oksekød.

Det hakkede kyllingekød er magert og sundt, da det typisk kun indeholder omkring 3-7 procent fedt.

Du kan faktisk bruge det i bla. lasagne eller til boller i karry, og 100 gram af kyllingekødet indeholder kun ca. 120 kalorier og et lavt indhold af fedt.

Fakta

Hakket kylling fremstilles typisk af en blanding af kyllingebrystkød og lårkød.

Fordelingen kan variere, men det er ofte med nogenlunde ligelig fordeling af de to typer kyllingekød, men der fremstilles også produkter af rent lårkød, og her er fedtprocenten så lidt højere.

Da kødet er meget magert, kan det være nødvendigt at tilsætte lidt mere fedtstof under tilberedningen.

Husk i øvrigt altid at gennemstege det hakkede kyllingekød til en kernetemperatur på mindst 75 grader.

Holdbarhed

Hakket kyllingekød har efter åbning en kort holdbarhed, hvor du skal bruge det inden for det første døgn.

Holdbarheden i uåbnet tilstand fremgår af pakken.

Du kan også fryse kødet ned, hvor det kan holde sig i 3-4 måneder. Men husk at pakke kyllingekødet om inden nedfrysning.

Opskrifter

Det hakkede kyllingekød kan som sagt anvendes i utrolig mange retter, og blandt de mest populære på Madens Verden er:

Kyllingefarsbrød - nem opskrift

4.8 fra 37 stemmer
Min opskrift på et sundt kyllingefarsbrød med havregryn og revne gulerødder. Nem ret til aftensmad, som både børn og voksne elsker.
Gå til opskrift
kyllingefarsbrød

Hakket kylling med spidskål

4.7 fra 130 stemmer
Hakket kylling med spidskål og ris er en nem opskrift, som kan laves på 20 min. Det hakkede kyllingekød steges med grøntsager og en god sovs.
Gå til opskrift
billederesultat for hakket kylling med spidskål og ris

Kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsauce

4.6 fra 44 stemmer
Se hvordan du laver en god kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsovs, der er tilsat spinat. Lasagnen er sund og velsmagende.
Gå til opskrift
billederesultat for kyllingelasagne

Verdens bedste millionkylling

5 fra 3 stemmer
Her får du min opskrift på millionkylling, der er en fantastisk hverdagsret med hakket kylling, en skøn sovs og masser af smag. Prøv den nu.
Gå til opskrift
billede med millionkylling i gryde

Hakket kylling med broccolimos (god børneret)

5 fra 8 stemmer
Hakket kylling med broccolimos er en flot ret til aftensmad, hvor den krydrede kyllingekødsovs serveres på grøn mos af broccoli og kartofler.
Gå til opskrift
billederesultat for hakket kylling med broccolimos

Kyllingekødsovs - nemt og hurtigt

4.8 fra 18 stemmer
Du kan nemt lave en smagfuld kyllingekødsovs med hakket kylling i stedet for den almindelige omgang hakket oksekød. Min opskrift er med masser af smag!
Gå til opskrift
billederesultat for kyllingekødsovs

Kyllingebøffer

4.8 fra 10 stemmer
Her får du min opskrift på nemme kyllingebøffer, der laves af hakket kylling. Lækker opskrift på bøffer af kylling, som blandt andet laves med forårsløg.
Gå til opskrift
kyllingebøffer

Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater

5 fra 3 stemmer
Prøv en lækker ret med sommerfuglepasta og hakket kylling. En skøn opskrift med Penne Farfalle, kylling, tomater og flere lækre ingredienser.
Gå til opskrift
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater

Kyllingekebab med hakket kylling

5 fra 3 stemmer
Lav en lækker kyllingekebab af hakket kylling. Den nemme opskrift på kebab af kylling finder du her, og den er nem at stege på panden.
Gå til opskrift
billede med kyllingekebab

Kyllingefrikadeller

4.7 fra 52 stemmer
Opskrift på kyllingefrikadeller, der er nemme frikadeller lavet med hakket kylling. Kyllingefrikadellerne kan steges på pande eller i ovn.
Gå til opskrift
kyllingefrikadeller

Hakket kyllingekød med mos - bedste opskrift

4.8 fra 26 stemmer
Hakket kyllingekød med låg af kartoffelmos er en populær ret hos de fleste, og hele retten steges færdig i ovn. God mad, der er nem at lave.
Gå til opskrift
billederesultat for hakket kyllingekød med kartoffelmos

Teriyaki-kødboller med hakket kylling

4.7 fra 13 stemmer
Teriyaki-kødboller tilberedes af hakket kylling med krydderier og soja. Serveres i en skøn, asiatisk sauce til nudelsalat eller ris.
Gå til opskrift
Teriyaki-kødboller

Peberfrugt i peberfrugt

4.8 fra 4 stemmer
Peberfrugt i peberfrugt er en lækker ret til aftensmad med masser af peberfrugt, hakket kylling, og en sund blomkålsris som tilbehør.
Gå til opskrift
billede til peberfrugt i peberfrugt

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af bladbede og sølvbede.
    Bladbede og sølvbede - fakta og viden
  • Billede af mirin.
    Mirin (fakta og alt du skal vide om den japanske risvin)
  • Billede med sake risvin.
    Sake - fakta og viden om den japanske risvin
  • Billede med havkat.
    Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.