• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsauce

Kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsauce

billederesultat for kyllingelasagne
4.6 fra 44 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
210
SHARES
FacebookMessenger210PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 15. marts 2025 - Udgivet: 30. oktober 2020

Se hvordan du laver en god kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsovs, der er tilsat spinat. Lasagnen er sund og velsmagende.

Denne kyllingelasagne med hakket kyllingekød er med en lækker hvid bechamelsovs og frisk spinat, og så har jeg også tilsat revne gulerødder.

Det er en både sund og nem lasagne med kylling, som hele familien vil elske.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også mine opskrifter på:

  • Lasagne bolognese
  • Spinatlasagne
  • Nem vegetar lasagne

Opskrift på nem kyllingelasagne

billederesultat for kyllingelasagne
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsauce

4.64 fra 44 stemmer
Se hvordan du laver en god kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsovs, der er tilsat spinat. Lasagnen er sund og velsmagende.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 703
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 400 g hakket kylling
  • 1 bundt forårsløg - i tynde skiver
  • 2 fed hvidløg - finthakkede
  • 3 gulerødder - groftrevne
  • 2 spsk balsamico
  • olivenolie - til stegning
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 100 g tomatpasta
  • 2 dl hønsefond
  • 2 tsk oregano - tørret
Til bechamelsovs
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk hvedemel
  • 5 dl mælk
  • salt og friskkværnet peber
Desuden anvendes
  • 100 g spinat - frisk
  • 10-12 pastaplader - tørrede

Fremgangsmåde
 

  1. I en stor sauterpande svitser du forårsløg og hvidløg i lidt olivenolie. Gør det ved middel varme, så løgene ikke tager farve.
  2. Kom så det hakkede kyllingekød ved sammen med balsamico, og lad det svitse med i fem minutter.
  3. Så tilsætter du hønsefond sammen med hakkede tomater, tomatpasta, revne gulerødder og oregano. Lad det stå og simre i fem minutter mere.
  4. Imens laver du en hvid bechamelsovs. Smelt et par spiseskefulde smør i en kasserolle, og når det er brust af, kommer du to spiseskefulde hvedemel i.
  5. Pisk det rundt med et piskeris, og pisk nu gradvist mælken ud i sovsen. Tilsæt mælken lidt ad gangen, så er det nemmest at piske en bechamelsauce fri for klumper. Smag til med salt, friskkværnet peber og lidt revet muskatnød. Lad bechamelsovsen simre i fem minutter, så du får kogt smagen af mel væk. Der kan også smages til med lidt citronsaft og sukker.
  6. Skyl de friske spinatblade grundigt, og slyng dem tørre. Eller køb en spinat, der allerede er skyllet og tør - det er nemmere.
  7. Så skal din kyllingelasagne samles. I et ildfast fad lægger du først et lag kødsovs, så pastaplader, hvid bechamelsauce og halvdelen af spinatbladene.
  8. Så et nyt lag kødsovs, lasagneplader, hvid bechamelsovs og spinat.
  9. Slut af med pastaplader og et lag kødsovs øverst. Drys lidt tørret oregano på til sidst.
  10. Bag nu din kyllingelasagne i ovnen ved 200 grader varmluft - den skal have cirka 30 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 703kcalKulhydrater: 86gProtein: 38gFedt: 24gMættet fedt: 9gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 9gTransfedt: 0.3gKolesterol: 193mgNatrium: 1346mgKalium: 1723mgKostfibre: 5gSukker: 16gVitamin A: 11082IUVitamin C: 28mgCalcium: 291mgJern: 8mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Tag din kyllingelasagne ud, og lad den gerne hvile ti minutter inder servering.

Så når den at samle sig - og ingen brænder sig på maden.

Servér gerne lasagnen med hjemmebagte ciabattebrød og en grøn salat.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Britt

    juli 14, 2024 at 5:14 pm

    Den er super let at lave og dufter skønt. Og smagen er lækker og let. Tak for opskriften. Den bliver nok en favorit for både min månd og jeg.

    Svar
  2. Anne Birgitte Nielsen

    november 22, 2023 at 7:34 am

    Hej Holger
    Opskriften ser rigtig god ud, og tænker at lave ekstra portion til fryseren
    Kan man fryse lasagnen inden den bliver bagt?
    Tænker den vil være friskere nybagt end opvarmet
    På forhånd tak for svar 🙂
    Anne Birgitte

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      november 22, 2023 at 8:35 am

      Hej Anne Birgitte
      Det kan du sagtens - og du kan faktisk gøre begge dele med et godt resultat. Altså fryse kyllingelasagnen før eller efter tilberedning.
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Johan

    marts 20, 2021 at 9:03 am

    Smager fantastisk godt

    Svar
    • Helle

      september 28, 2022 at 1:34 pm

      kan man lave den dagen før og så varme den dagen efter ?

      Svar
      • Holger Rørby Madsen

        september 28, 2022 at 4:00 pm

        Hej Helle
        Det kan du tro - det kan du sagtens 🙂
        Alt det bedste
        Holger

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Forsiden lige nu

billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften
billede med rabarbermuffins
Rabarbermuffins: 12 luftige muffins med rabarber→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
billederesultat for svinemørbrad med honning og soja
Svinemørbrad med honning→ Se opskriften
Salat med kogte kartofler
Salat med kogte kartofler, asparges og radiser→ Se opskriften
billede med spinatsalat
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg→ Se opskriften
Pandekageroulade
Pandekageroulade med jordbær→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required