Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med koteletter, svampe og en lækker sauce

Pasta med koteletter, svampe og en lækker sauce

pasta med koteletter
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
18
DELINGER
Facebook18PinterestSMSEmailMessenger

Her får du min opskrift på pasta med koteletter. En nem og lækker pastaret, hvor koteletter skæres i tern og steges møre som smør i en gryde.

Pasta med koteletter er virkelig nem at lave, og her kan du bruge enten de almindelige koteletter eller nakkekoteletter.

Koteletterne skæres ud i mindre tern, hvorefter de brunes godt af og steges super møre i en gryde.

Til sidst vendes det møre kød sammen med champignon og pasta, og det smager himmelsk godt. Kødet tager lidt tid at koge mørt, men det er altså en nem pastaret til aftensmad - og den har masser af smag.

Opskrift på pasta med koteletter

Pasta med koteletter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g koteletter (skåret i små tern)
  • 1 spsk balsamico
  • smør (til stegning)
  • 200 g champignon (børstet, delt i mindre stykker)
  • 3 dl vand
  • 1 dl fløde
  • 2 spsk kalvefond (koncentreret)
  • 3 stængler bladselleri (i mindre stykker)
  • 400 g spaghetti
  • 1 potte persille (hakkes groft)
  • 1 potte basilikum (hakkes groft)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Koteletter skæres ud i mindre tern, der brunes af i lidt smør og balsamico i en gryde. Giv kødet lidt stegeskorpe. Tag det op.
  2. Champignon deles i kvarte og steges godt i gryden.
  3. Kom kødet tilbage til svampene i gryden, og tilsæt vand sammen med fløde og kalvefond (eller en alm. bouillonterning).
  4. Lad det koge op, skru ned for varmen, og lad nu kødet simre i ca. 45 minutter eller indtil det er mørt.
  5. Kog pasta som anvist på pakken. Her er der anvendt linguine pasta, men en spaghetti er også god til pasta med koteletter. Hæld vandet fra.
  6. Tilsæt bladselleri i gryden med kød og svampe, og lad det koge ca. 3-4 minutter. Bladsellerien må gerne have lidt bid.
  7. Vend den afdryppede pasta sammen med kød og svampe, og tilfør lidt af pastavandet hvis der mangler væde i saucen.
  8. Lige inden servering vendes persille og basilikum i din pasta med koteletter, og der smages til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Note

Pasta med koteletter og svampe serveres straks - og gerne sammen med en lækker tomatsalat og italiensk focaccia brød.

Du kan se flere skønne pastaopskrifter her.

Se mere indhold:

  • Koteletter med spidskål i fad uden fløde
  • Koteletter med tilbehør og velsmagende sauce
  • Pasta med svampe, bacon og flødesauce på 15 minutter
  • Lækre italienske koteletter med peberfrugter
  • Gammeldags koteletter i fad med flødesovs
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required