• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Børnenes minifrikadeller på spyd (børnevenlig mad)

billederesultat for børnenes minifrikadeller
Minifrikadeller på spyd er gode både i madpakken - og når der er børnefest/fødselsdag. Og hvis dit barn ikke er meget for grøntsager, er her måske en måde at få dem til at glide nemmere ned. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  25. februar 2024 - Udgivet:  23. november 2020

Del gerne:
1.8k
SHARES
FacebookMessenger1.8kPinterestEmailSMS

Indhold

  1. Minifrikadeller på spyd er gode både i madpakken - og når der er børnefest eller fødselsdag. Og så glider grøntsagerne samtidig nemmere ned.
  2. Opskrift på minifrikadeller
  3. Børnenes minifrikadeller på spyd (børnevenlig mad)
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift

Minifrikadeller på spyd er gode både i madpakken - og når der er børnefest eller fødselsdag. Og så glider grøntsagerne samtidig nemmere ned.

Minifrikadeller er glimrende mad til børn, og de bliver mere spændende når du trækker frikadellerne på et spyd.

Her kombineret med blandt andet stykker af agurk og andet grønt.

Opskrift på minifrikadeller

Opskriften er til fire personer. Eller seks børn.

Du kan serveres de lækre frikadellespyd med lidt pasta til. Enkelt og godt. Her kan du også se den klassiske slagteropskrift på frikadeller.

billederesultat for børnenes minifrikadeller

Børnenes minifrikadeller på spyd (børnevenlig mad)

Bedømmelse
5 fra 5 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 20 minutter minutter
Tilberedning: 10 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time
Antal 4
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger

Ingredienser

  • 500 g hakket svin og kalv
  • 1 lille rødløg
  • 1 æg
  • 1 spsk hvedemel - med top
  • 2,5 dl mælk - cirka mængde
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • gulerødder - peberfrugt, cherrytomater, agurk, grove stykker til spyddene
  • træspyd

Fremgangsmåde

  • Rør salt og peber ud i det hakkede kød. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør længe til farsen er let og luftig. Gerne i en røremaskine.
  • Lad farsen til minifrikadeller stå og hvile en halv time i køleskabet.
  • Varm en pande op med lidt smør og olie på. Olien gør, at smørret ikke branker så let. Du steger frikadellerne ved en jævn varme.
  • Tag en spiseske og form små frikadeller i hånden. Disse frikadeller skal stege i alt cirka 10 minutter - altså fem minutter på hver side.
  • Skær grøntsagerne i grove stykker og sæt skiftevis grøntsager og frikadeller på spydene.
  • Hvis du gerne vil smage om farsen er tilpas saltet, kan du starte med at stege en enkelt lille frikadellefars på panden. Spis aldrig rå fars!

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Børnenes minifrikadeller serveres straks - eventuelt sammen med pasta og en god salat.

Se også mine opskrifter på frikadeller i airfryer, frikadeller i fad og de populære squashfrikadeller.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Uge21-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 21: 20 vinkøb til en fest på budget

bilelde med dansk mad krebinetter

Dansk mad: Opskrifter på mad fra det danske køkken

Billede til rødtunge med svampestuvning.

Rødtunge med svampestuvning og ristede kartofler

Ugens madplan uge 21

Ugens madplan uge 21 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede med kyllingegyros.

Nem kyllingegyros med bulgur og spidskål

Billede af Allingetærte

Allingetærte med rabarber og creme

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
Som medlem slipper du for reklamer, og du kan gemme og printe opskrifter. Så vær med nu i Danmarks store fællesskab om mad. På forhånd tak.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required