Hvad spiser man til laks? Få min opskrift og forslag på nemt og hurtigt tilbehør til laks, så du altid serverer det bedste tilbehør.
Sådan laver du nemt en omgang lækkert tilbehør til laks, så du får et skønt måltid.
Det er med ris, spidskål og gulerødder og du skal i det hele taget ikke bruge mange ingredienser her.
Tilhøret passer til ovnbagt laks og mange andre lakseopskrifter, og længere nede giver jeg dig endnu flere forslag til, hvad du kan servere til laks.
Opskriften er beregnet til 4 personer.
Se også disse opskrifter:
Opskrift på tilbehør til laks
Nemt tilbehør til laks
Ingredienser
- 200 g ris - koges som anvist på pakken
- olivenolie - til stegning
- 200 g spidskål - snittet
- 200 g gulerødder - snittet i tynde stave
- 4 fed hvidløg - eller flere, finthakket
- 4 æg - sammenpisket
- 4 spsk soja - eller mere
- 1 bundt forårsløg - i tynde skiver
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Start med at koge ris som angivet på pakken. Koges i saltet vand.
- Klargør alle grøntsagerne som beskrevet.
- Varm en stor og dyb pande op ved høj varme og kom en god sjat olie i.
- Tilsæt spidskål sammen med gulerødder og hvidløg. Steg ved hård varme i et minuts tid og vend hele tiden rundt.
- Skrab grøntsagerne lidt ud til siden og hæld de sammenpiskede æg på panden. Rør rundt i dem og fordel dem gradvist ind i grøntsagerne.
- Tilsæt de kogte ris sammen med soja. Steg det kort igennem og vend forårsløg i til sidst. Smag til med salt og friskkværnet peber. Eventuelt også med mere soja.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Det lækre tilbehør serveres straks, og det er altså godt til laks i ovn, pandestegt laks med videre.
Flere forslag
Her får du lige lidt flere forslag til bla. grønt tilbehør til laks, og dem kan du sagtens kombinere på kryds og tværs.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften - jeg bliver glad for din mening om den her.