Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Italiensk fyldt svinemørbrad

Italiensk fyldt svinemørbrad med spinat og soltørrede tomater

Italiensk fyldt svinemørbrad med spinat og soltørrede tomater
4.6 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1k
SHARES
FacebookMessenger1kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Italiensk fyldt svinemørbrad
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på italiensk fyldt svinemørbrad
  • Billeder
  • Tips
  • FAQ
  • Kommentarer

Italiensk fyldt svinemørbrad

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 12 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Her får du min opskrift på italiensk fyldt svinemørbrad med frisk spinat, soltørrede tomater, krydderurter og bacon. En smagfuld aftensmad.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 75 g spinat (frisk, steges kort i lidt olie)
  • 3 spsk soltørrede tomater (i olie, hakket fint)
  • Lidt salvie (hakket)
  • Lidt timian (hakket)
  • 1 citron (økologisk)
  • 10 skiver bacon (måske lidt flere)

Fremgangsmåde

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  2. Svinemørbrad pudses af og snittes op på langs, så du får et stort og fladt stykke kød. Bankes evt. let ud med hånden.
  3. Krydr kødet med salt, friskkværnet peber og drys med hvidløgspulver.
  4. Varm en pande op, kom en sjat olivenolie på og steg den friske spinat så den netop falder sammen. Fordeles derefter på kødet. Det er lækkert i en italiensk fyldt svinemørbrad.
  5. Kom også soltørrede tomater på, og lad gerne lidt af olien fra glasset følge med. Slut af med lidt friske og hakkede krydderurter i form af salvie og timian. Rosmarin er også godt. Riv også lidt citronskal over.
  6. Rul mørbraden stramt sammen og få fyldet med hele vejen. Lægges forsigtigt til side.
  7. Læg ca. 10 skiver bacon i skiver ved siden af hinanden, så de netop overlapper hinanden. Rækken af baconskiver skal være lige så bred som din svinemørbrad.
  8. Læg nu forsigtigt den fyldt italienske svinemørbrad over på baconskiverne, og luk skiverne til tæt om kødet. Bind mørbraden med bomuldssnor.
  9. Kom lidt olie og smør på en varm stegepande, og brun hurtigt mørbraden hele vejen rundt.
  10. Italiensk fyldt svinemørbrad lægges nu i et ildfast fad, og steges færdig i ovnen ved 200 grader varmluft, hvor mørbraden skal have ca. 18 minutter.

Næringsindhold

Kalorier267kcalKulhydrater7gProtein43gFedt8gMættet fedt3gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.1gKolesterol98mgNatrium1679mgKalium886mgKostfibre2gSukker2gVitamin A1883IUVitamin C24mgCalcium57mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på italiensk fyldt svinemørbrad

Italiensk fyldt svinemørbrad er en virkelig lækker ret til aftensmad, som bestemt også kan anbefales som gæstemad.

Her skæres en svinemørbrad op, hvorefter den fyldes med blandt andet spinat og soltørrede tomater, inden den omvikles med bacon.

Jeg plejer at brune mørbraden i lidt smør på en pande, men du kan også godt stille den direkte i ovnen, hvor du dog så skal give den et par minutter mere. Opskriften er beregnet til fire personer.

Flere inspirerende opskrifter:

  • Fyldt mørbrad med persille - helstegt svinemørbrad
  • Svinemørbrad med bacon stegt i ovn (med tilbehør)
  • Mørbradgryde med bacon (klassisk opskrift med svinemørbrad)
  • Helstegt svinemørbrad i ovn (nem opskrift med stegetid)
  • Svinemørbrad med pasta, salvie og fløde
  • Svinemørbrad i mangosauce - mild og lækker
  • Svinemørbrad stegt som vildt

Billeder

Her er nogle billeder fra min tilbereding af retten:

svinemørbrad flækket og krydret
svinemørbrad med fyld af spinat og soltørrede tomater
fyldt svinemørbrad omviklet med bacon

Tips

Italiensk fyldt svinemørbrad må gerne hvile fem minutter på et skærebræt, inden den skæres ud i passende skiver. Husk at fjerne bomuldssnoren først!

Tilbehør til den fyldte mørbrad med spinat kan være en klassisk ærterisotto eller sund pastasalat.

FAQ

Kan man udelade soltørrede tomater?

Ja, du kan godt lave den fyldte italienske mørbrad uden soltørrede tomater, men netop dem giver den autentiske italienske smag i retten.

Kan man bruge parmaskinke i stedet for bacon?

Ja, du kan sagtens udskifte bacon med parmaskinke. Fremgangsmåden er ellers den samme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Minna skriver

    juni 28, 2024 at 8:13 pm

    Dejlig smagfuld ret

    Svar
  2. Jan Ohlsen skriver

    september 06, 2022 at 8:17 am

    Kan man forberede mørbraden dagen før med spinat og det hele

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)
  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required