• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Sous vide › Flanksteak sous vide - opskrift på mør flankesteg

Flanksteak sous vide - opskrift på mør flankesteg

billederesultat for flanksteak sous vide
4.5 fra 17 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
146
SHARES
FacebookMessenger146PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  21. juni 2023 - Udgivet:  8. januar 2021

Indhold

  1. Se her hvordan du laver flanksteak sous vide. Komplet guide med tid og temperatur til tilberedning af flankesteg. Inkl. forslag til tilbehør.
  2. Opskrift på flanksteak sous vide
  3. Flanksteak sous vide - opskrift på mør flankesteg
  4. Tilbehør til flanksteak sous vide
  5. Rosenkål sous vide - nem opskrift med tid og grader
  6. Svinekæber sous vide med tid og temperatur
  7. Roastbeef sous vide

Se her hvordan du laver flanksteak sous vide. Komplet guide med tid og temperatur til tilberedning af flankesteg. Inkl. forslag til tilbehør.

Flanksteak sous vide er din direkte vej til et godt stykke kød, som heller ikke koster en formue.

Ved at tilberede en flanskesteg som sousvide, er du sikker på et meget mørt stykke kød, og udskæringen koster altså ikke det vilde. Og den kan i øvrigt efterhånden fås i alle supermarkeder.

Brug den også gerne som nem gæstemad, for er den bestemt også beregnet til.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer. Nederst er der forslag til tilbehør til din flanksteak.

Opskrift på flanksteak sous vide

billederesultat for flanksteak sous vide
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Flanksteak sous vide - opskrift på mør flankesteg

4.53 fra 17 stemmer
Se her hvordan du laver flanksteak sous vide. Komplet guide med tid og temperatur til tilberedning af flankesteg. Inkl. forslag til tilbehør.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 timer t
Samlet tid 10 timer t 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 195
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 flanksteak - typisk ca. 800 gram
  • rosmarin
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd din sous vide of sæt den til 56 grader, som jeg synes er perfekt til en flanksteak sous vide.
  2. Flankestegen duppes tør og krydres grundigtmed flagesalt og friskkværnet peber. Massér det lidt ind i kødet.
  3. Læg også nogle friske kviste rosmarin ved, og vakuumer nu posen med kødet, så den lukker helt tæt.
  4. Læg flankestegen ned i din sous vide, hvor den nu skal hygge sig i 10 timer. Du kan også nøjes med 4-6 timer hvis tiden er knap, men jeg syntes man får det bedste resultat ved 10 timer.
  5. Tak posen op og nu skal din flanksteak brunes godt af. Det sker i lidt smør og olie på en meget varm pande, hvor den steges hårdt indtil den har en god stegeskorpe. Det tager cirka 30-45 sekunder på hver side.
  6. Du kan også brune din flankesteg på grillen, og her sker det ved en god og direkte varme, hvor kødet lægges direkte på grillristen.

Næringsindhold

Kalorier: 195kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tilbehør til flanksteak sous vide

Der skal selvfølgelig noget godt tilbehør til en sousvide tilberedt flankesteg.

Jeg vil blandt andet foreslå:

Kartoffelpandekage

Løgsalat

Salat med spidskål og æble

Her er i øvrigt min tabel med tider og temperatur til tilberedning i sousvide.

Se også disse opskrifter til sous vide:

Rosenkål sous vide - nem opskrift med tid og grader

4.9 fra 9 stemmer
Rosenkål sous vide er en optimal måde at tilberede rosenkål på. Her beholdes smag og vitaminer, og denne opskrift er med tid og temperatur.
Gå til opskrift
billederesultat for rosenkål sous vide

Svinekæber sous vide med tid og temperatur

4.8 fra 20 stemmer
Her er opskriften på svinekæber sous vide. Inklusiv den korrekte tid og temperatur i vandbadet, og du får ikke mere møre grisekæber end disse.
Gå til opskrift
billederesultat for svinekæber sous vide

Roastbeef sous vide

4.7 fra 48 stemmer
En komplet vejledning og opskrift til roastbeef sous vide, og det er inkl. præcis temperatur, tid i sous vide, tilbehør og meget mere info.
Gå til opskrift
billederesultat for roastbeef sous vide
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lenuta

    maj 16, 2023 at 4:06 pm

    Hej ville lige høre hvis jeg skal bruger 3 stykke flanksteak skal jeg bruger mere tid til tilberedning. På forhånd tak

    Svar
  2. Mads Bo

    april 09, 2021 at 3:47 pm

    Hvor mange grader ska den have i hhv 10 timer eller 4 timer?

    Svar
  3. Sanne

    marts 14, 2021 at 11:18 am

    Bruger bare en pande 🙂

    Svar
  4. Viggo

    marts 14, 2021 at 11:17 am

    Hvis man tørsalter med 3 dele salt og 1 del sukker kan tilberedning halveres. Har man ikke sous vide udstyr. Kan man gøre det samme bare i et ildfast fad med 3 lag film over. Et bliktermometer til ovnen, så man tjekker på forhånd, hvor ovnens indstilling skal stå.

    Svar
  5. Søren

    september 20, 2019 at 5:19 pm

    Skærer du også krydderurter og kød på samme skærebrædt?
    Nå du nu anbefaler at lægge det ved rådt vacuumpakket kød.
    Forøvrigt giver krydderier i pulver langt mere smag til kødet,

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required