Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sous vide › Flanksteak sous vide

Flanksteak sous vide (opskrift på mør flankesteg)

billederesultat for flanksteak sous vide
4.5 fra 17 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
146
SHARES
FacebookMessenger146PinterestEmailSMS
Indhold
  • Flanksteak sous vide
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på flanksteak sous vide
  • Tilbehør til flanksteak sous vide
  • Kommentarer

Flanksteak sous vide

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.5 fra 17 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 timer t
Samlet tid: 10 timer t 10 minutter min
Se her hvordan du laver flanksteak sous vide. Komplet guide med tid og temperatur til tilberedning af flankesteg. Inkl. forslag til tilbehør.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 flanksteak (typisk ca. 800 gram)
  • rosmarin
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd din sous vide of sæt den til 56 grader, som jeg synes er perfekt til en flanksteak sous vide.
  2. Flankestegen duppes tør og krydres grundigtmed flagesalt og friskkværnet peber. Massér det lidt ind i kødet.
  3. Læg også nogle friske kviste rosmarin ved, og vakuumer nu posen med kødet, så den lukker helt tæt.
  4. Læg flankestegen ned i din sous vide, hvor den nu skal hygge sig i 10 timer. Du kan også nøjes med 4-6 timer hvis tiden er knap, men jeg syntes man får det bedste resultat ved 10 timer.
  5. Tak posen op og nu skal din flanksteak brunes godt af. Det sker i lidt smør og olie på en meget varm pande, hvor den steges hårdt indtil den har en god stegeskorpe. Det tager cirka 30-45 sekunder på hver side.
  6. Du kan også brune din flankesteg på grillen, og her sker det ved en god og direkte varme, hvor kødet lægges direkte på grillristen.

Næringsindhold

Kalorier274kcalProtein43gFedt10gMættet fedt4gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt4gKolesterol120mgNatrium687mgKalium682mgCalcium42mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på flanksteak sous vide

Flanksteak sous vide er din direkte vej til et godt stykke kød, som heller ikke koster en formue.

Ved at tilberede en flanskesteg som sousvide, er du sikker på et meget mørt stykke kød, og udskæringen koster altså ikke det vilde. Og den kan i øvrigt efterhånden fås i alle supermarkeder.

Brug den også gerne som nem gæstemad, for er den bestemt også beregnet til.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer. Nederst er der forslag til tilbehør til din flanksteak.

Tilbehør til flanksteak sous vide

Der skal selvfølgelig noget godt tilbehør til en sousvide tilberedt flankesteg.

Jeg vil blandt andet foreslå:

Kartoffelpandekage

Løgsalat

Salat med spidskål og æble

Her er i øvrigt min tabel med tider og temperatur til tilberedning i sousvide.

Se også disse opskrifter til sous vide:

Rosenkål sous vide - nem opskrift med tid og grader
Rosenkål sous vide er en optimal måde at tilberede rosenkål på. Her beholdes smag og vitaminer, og denne opskrift er med tid og temperatur.
Se opskriften her
billederesultat for rosenkål sous vide
Svinekæber sous vide med tid og temperatur
Her er opskriften på svinekæber sous vide. Inklusiv den korrekte tid og temperatur i vandbadet, og du får ikke mere møre grisekæber end disse.
Se opskriften her
billederesultat for svinekæber sous vide
Roastbeef sous vide
En komplet vejledning og opskrift til roastbeef sous vide, og det er inkl. præcis temperatur, tid i sous vide, tilbehør og meget mere info.
Se opskriften her
billederesultat for roastbeef sous vide
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lenuta skriver

    maj 16, 2023 at 4:06 pm

    Hej ville lige høre hvis jeg skal bruger 3 stykke flanksteak skal jeg bruger mere tid til tilberedning. På forhånd tak

    Svar
  2. Mads Bo skriver

    april 09, 2021 at 3:47 pm

    Hvor mange grader ska den have i hhv 10 timer eller 4 timer?

    Svar
  3. Sanne skriver

    marts 14, 2021 at 11:18 am

    Bruger bare en pande 🙂

    Svar
  4. Viggo skriver

    marts 14, 2021 at 11:17 am

    Hvis man tørsalter med 3 dele salt og 1 del sukker kan tilberedning halveres. Har man ikke sous vide udstyr. Kan man gøre det samme bare i et ildfast fad med 3 lag film over. Et bliktermometer til ovnen, så man tjekker på forhånd, hvor ovnens indstilling skal stå.

    Svar
  5. Søren skriver

    september 20, 2019 at 5:19 pm

    Skærer du også krydderurter og kød på samme skærebrædt?
    Nå du nu anbefaler at lægge det ved rådt vacuumpakket kød.
    Forøvrigt giver krydderier i pulver langt mere smag til kødet,

    Svar

Mere inspiration

  • cote de boeuf sous vide
    Cotes de boeuf sous vide (opskrift på kongernes bøf)
  • porre sous vide
    Porre sous vide med tid og temperatur
  • blomkål sous vide
    Blomkål sous vide med tid og temperatur
  • laks sous vide
    Laks sous vide - guide med tid og temperatur

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required