Rosenkål sous vide er den optimale måde at tilberede rosenkål på. Her holder du smag og vitaminer i kålen, og denne opskrift er med tid og temperatur.
Rosenkål sous vide er fremragende og sundt tilbehør til mange retter, og så er de små kål meget nemme at lave med denne mtode.
Opskriften på rosenkål i din sous vide er beregnet som tilbehør til fire personer.
Opskrift på rosenkål sous vide
Rosenkål sous vide - nem opskrift med tid og grader
Ingredienser
- 500 gram rosenkål
- Lidt salt
- 3-4 skiver smør - tynde skiver
Sådan gør du
- Start med at tænde din sous vide på 85 grader.
- Skær bunden af dine rosenkål, og pil de yderste blade af. Kun dem, der næsten helt automatisk falder af.
- Kom alle rosenkål i en plasticpose, der er beregnet til sousvide.
- Krydr med lidt salt og fordel 3-4 tynde skiver smør ovenpå kålene.
- Luk posen med vakuum, så den slutter helt tæt. Det er vigtigt af hensyn til tilberedningen.
- Sænk posen med dine rosenkål ned i din sousvide, og vær sikker på alle kål er under vand.
- Giv nu dine rosenkål en time i det varme vandbad.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Tag de færdigtilberedte rosenkål sous vide ud af posen og server straks.
Du vil opleve, at dine rosenkål er perfekte i tilberedningen, med et lille bid, overhovedet ikke smattede, og så har de beholdt en masse smag og næringsindhold.
Faktisk vil jeg vove at påstå, at folk ,der ellers normalt ikke er så vilde med rosenkål, nu også vil synes om de små og sunde kål.
Se også mine opskrifter på:
Del dine ideer og tanker med os andre her: