Betegnelsen svinebryst er måske ikke det navn du oftest støder på i supermarkedernes kølediske, men du kender i hvert fald de retter man anvender det til.
Svinebrystet bruges nemlig blandt andet til bacon, stegt flæsk, ribbensteg og mange andre af de mest populære retter og opskrifter i det danske køkken.
Svinebryst opdeles også i to udskæringer, nemlig et stegestykke og et kogestykke, afhængig af hvad man skal bruge det til. Kogestykket er mere magert end stegestykket.
Afhængig af udskæringen indeholder brystkødet striber af mørkt muskelvæv og de lyse fedtstriber, og netop på grund af det høje fedtindhold, er det nemt at stege meget mørt.
Opskrifter
Populære opskrifter med svinebrystet er blandt andet:
Marmoreret grillfilet - stegetid og tips
Ribbensteg med sprøde svær
Amagergryde - opskrift på nem og klassisk gryderet
Baconsteg: Den ultimative opskrift for bacon fans
Svinebryst med spinat
Langtidsstegt ribbensteg i ovn opskrift
Gæstegryde - nem opskrift
Ribbensandwich
Surrib
Grillet svinebryst med italienske flødekartofler
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments