• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Ribbensandwich

Ribbensandwich

billede med ribbensandwich
4.6 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
55
SHARES
FacebookMessenger55PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 31. juli 2024 - Udgivet: 12. september 2022

Lav en lækker ribbensandwich, der smager himmelsk godt. Her er min opskrift på sandwich med ribbensteg, syltede rødløg og sennepsmayo.

Ribbensandwich eller ribbensburger er en lækker sandwich med ribbensteg og sprøde svær.

Indholdet i en ribbenstegssandwich kan varieres på mange måder, og mange putter blandt andet syltet rødkål i den. Andre overhælder den med brun sovs.

Jeg foretrækker dig en lidt mere sund og moderne udgave, hvor jeg samler min ribbensandwich med blandt andet rucola, syltede rødløg, ærteskud, tynde og sprøde skiver agurk og en skøn sennepsmayo.

Så det er denne opskrift du får her, og jeg tror ikke du får en bedre ribbenstegssandwich. Se også video med min fremgangsmåde.

Se flere lækre opskrifter:

  • Sådan laver du hamburger som på McDonalds
  • Verdens bedste burger lavet helt fra bunden
  • Hjemmelavet cheeseburger a la McDonalds

Opskrift på ribbensandwich

billede med ribbensandwich
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Ribbensandwich

4.60 fra 10 stemmer
Lav en lækker ribbensandwich, der smager himmelsk godt. Her er min opskrift på sandwich med ribbensteg, syltede rødløg og sennepsmayo.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 1 time t 15 minutter min
Samlet tid 1 time t 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 277
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 kg ribbensteg
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 burgerboller - eller sandwichboller, gerne hjemmebagte
  • 6 spsk mayonnaise
  • 2 spsk sennep - jeg bruger Yellow Mustard fra Heinz
  • rucola
  • 1 agurk - i meget tynde skiver
  • 1 portion syltede rødløg - se opskrift på syltede rødløg her
  • ærteskud

Fremgangsmåde
 

  1. Køb en god ribbensteg til din ribbensandwich, hvilket vil sige uden brusk og ikke alt for fed. Saltes grundigt på kødet og mellem sværene.
  2. Ribbensteges ovnsteges i cirka 1 time og 15 minutter ved 225 grader varmluft. Er sværen ikke sprød til sidst, kan du give stegen en tur under ovnens grill. Lad den hvile utildækket i 15 minutter på et skærebræt inden udskæring.
  3. Lav syltede rødløg som anvist i linket til opskriften, og bag også gerne burgerboller selv. Eller køb hos din bager eller supermarked. Rør sennepsmayo sammen af mayonnaise og sennep.
  4. Lun burgerbollerne i 3-4 minutter ved 175 grader i ovnen, og flæk dem.
  5. Smør over- og underboller med sennepsmayo. Se evt. fremgangsmåde i min video.
  6. Fordel lidt rucola på underbollen.
  7. Skær et par skiver ribbensteg, og læg dem på rucolaen.
  8. Top nu med tynde skiver af agurk, syltede rødløg og ærteskud.
  9. Læg overbollen på, og så er din ribbensandwich klar.

Næringsindhold

Kalorier: 277kcalKulhydrater: 24gProtein: 5gFedt: 18gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 10gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.04gKolesterol: 9mgNatrium: 430mgKalium: 170mgKostfibre: 2gSukker: 4gVitamin A: 73IUVitamin C: 3mgCalcium: 79mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Ribbensandwich serveres straks, og den kan nydes som den er - eller serveres med pommes frites til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Uge26-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required