• Skip til indhold
  • Gรฅ direkte til footer
Madens Verden
Sรธg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • ร†ggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehรธr
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brรธd
    • Snacks og sรธde sager
  • Madplan
  • Rรฅvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside โ€บ Sous vide โ€บ Oksefilet sous vide

Oksefilet sous vide

oksefilet sous vide
Del gerne:
32
SHARES
FacebookMessenger32PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:ย  2. januar 2020 - Udgivet:ย  29. december 2019

Her fรฅr du min opskrift pรฅ oksefilet sous vide. Oksefilet i sousvide er den perfekte metode at tilberede kรธdet pรฅ. Inklusiv prรฆcis tid og temperatur.

Oksefilet sous vide er en super metode til tilberedning af oksekรธdet, hvor du bรฅde fรฅr et virkelig mรธrt stykke kรธd, og samtidig opnรฅr en meget flot farve pรฅ kรธdet.

Kรธb et godt stykke oksefilet hos din slagter eller i supermarkedet, og trim eventuelt lidt af fedtet af.

Til sous vide synes jeg ikke der skal vรฆre for meget fedt pรฅ kรธdet.

Jeg plejer at tilberede oksefilet ved 56 grader i min sous vide, hvor jeg synes det fรฅr den helt rette farve og mรธrhed. Kรธdet er hverken rรฅt, for rรธdt eller for tilberedt.

Men รธnsker du et mere rรธdt stykke kรธd, kan du eventuelt sรฆtte temperaturen til 54 grader. ร˜nsker du det mere tilberedt er en temperatur pรฅ 58 grader formentlig den rette for dig.

Opskriften er beregnet til fire personer, hvor der er cirka 200 gram kรธd til hver.

Ingredienser til oksefilet sous vide

800 gram oksefilet
Flagesalt
Et par kviste rosmarin og timian

Fremgangsmรฅde

  1. Sรฆt din sous vide op til 56 grader.
  2. Oksefileten gรธres klar. Trim gerne for overflรธdig fedt, og salt grundigt med flagesalt.
  3. Lรฆg ogsรฅ gerne nogle kviste rosmarin og timian ved.
  4. Kom oksefileten i en pose, og luk den i din vakuummaskine.
  5. Lรฆg din oksefilet sous vide ned i vandet, og nu skal kรธdet have fire timer ved 56 grader.
  6. Tag kรธdet ud af posen og brun den i rigeligt smรธr pรฅ en varm pande. Oksefileten skal brunes hele vejen rundt, og det tager cirka et minuts tid pรฅ hver side. ร˜s gerne lidt stegesky op over kรธdet imens.
oksefilet sousvide brunes af paฬŠ pande
De sous vide tilberedte oksefilet brunes af i rigeligt smรธr pรฅ en varm pande. Cirka et minut pรฅ hver side, hvilken giver en fantastisk stegeskorpe. Foto: Holger Rรธrby Madsen, Madensverden.dk.

Lad lige din oksefilet sousvide hvile 10 minutter inden udskรฆring, hvorefter kรธdet skรฆres i tynde skiver.

Du kan servere oksefileten med Pommes Anna, sauce bearnaise og en lรฆkker bรธnnesalat.

Se ogsรฅ mine opskrifter pรฅ:

Langtidsstegt oksefilet

Culottesteg sous vide

Tider og temperaturer til sousvide

Oksemรธrbrad og kalvemรธrbrad sous vide

Om Holger
holger rรธrby madsen madens verden
Holger Rรธrby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - ogsรฅ pรฅ kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet sรฅ alle kan forstรฅ dem. Det fรฅr du her pรฅ Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat pรฅ Madens Verdens kogebรธger
  • Adgang til den populรฆre favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemรฆrk: Ingen bindingsperiode
Kรธb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT รฅr)

Lรฆserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Pรฅkrรฆvede felter er markeret *

  1. Rikke Nygaard

    juni 12, 2021 at 4:47 am

    Vil man kunne smide lidt smรธr i posen og i stedet grille stegen efterfรธlgende? Jeg har et noget mindre stykke kรธd.. Hvor lang tid pr gram skal man regne med?

    Svar
  2. poulaase@gmail.com

    februar 04, 2021 at 4:33 pm

    Den her opskrift kan jeg varmt anbefale. Fik fat i et stykke oksefilet fra en ร˜KO kvรฆgavler her i omrรฅdet, og vi har aldrig smagt noget lignende simpelhen en stor smagsoplevelse.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sรฆtter ogsรฅ pris pรฅ at hรธre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er sรฅ glad for siden. Pรฅ forhรฅnd tak.

Fรธlg os pรฅ Instagram

Besรธg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilfรธj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilfรธj til kurv
  • Madens Verden forklรฆde

    Madens Verden forklรฆde

    kr. 125,00
    Tilfรธj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilfรธj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lรฆkker opskrift pรฅ japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud pรฅ aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lรฆkker dressing

Billede af sรธnderjysk stang.

Sรธnderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift pรฅ lรฆkre sommerretter)โ†’ Se opskriften
Billede af sรธnderjysk stang.
Sรธnderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)โ†’ Se opskriften
jordbรฆrcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbรฆrcrumble - opskrift med jordbรฆr, kokos og hvid chokoladeโ†’ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og festโ†’ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift pรฅ gammeldags pandekagedejโ†’ Se opskriften
Super sprรธde ciabattabrรธd, der er klassiske madbrรธd fra Italien. Brรธdene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrรธdene. Opskirften giver disse tre lรฆkre brรธd. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrรธd med store huller - italiensk ciabatta uden รฆltningโ†’ Se opskriften
billede med mรธrbrad frikasse
Mรธrbrad frikassรฉโ†’ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskaฬŠl med oksekรธd i ovn
Fyldt spidskรฅl med oksekรธdโ†’ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbรฆr
Stor bradepandekage med jordbรฆr - opskrift til mangeโ†’ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lรฆkker dressingโ†’ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rรธrby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Mรธllers Allรฉ 43B
2791 Dragรธr
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Lรฆs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rรธrby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rรธrby Madsen, redaktionschef
Jan Sรธrensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgรฅ reklamer, nรฅr du bruger opskrifterne, og fรฅ din egen favoritliste. Samtidig stรธtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden mรฅ kun finde sted pรฅ institutioner eller virksomheder, der har indgรฅet aftale med Copydan Tekst & Node. Du mรฅ altid gerne linke til indhold pรฅ Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Fรธlg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv stรธttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsรฆt gratis med annoncer her