Opskrift på hindbærlagkage: Så nemt laver du en lagkage med hindbær, en hjemmelavet creme, hindbærmarmelade og flødeskum. Den bedste lagkage.
Hindbærlagkage er en rigtig sommerlagkage, som man dog sagtens kan spise året rundt.
Lagkagen laves med en god hindbærmarmelade, hjemmelavet creme, flødeskum og pyntes naturligvis med helt friske hindbær. Gerne de friskplukkede fra haven.
Hindbærlagkagen er utrolig nem at lave, og opskriften er til cirka seks personer. Afhængig af hvor glad du er for lagkagen.
Se også disse opskrifter:
Opskrift på hindbærlagkage
Hindbærlagkage
Ingredienser
- 3 lagkagebunde - hjemmelavede eller færdigkøbte
- 150 g hindbærmarmelade
- 500 g kagecreme
- 2,5 dl piskefløde
- 1 tsk vaniljesukker
- 200 g hindbær - til pynt
Fremgangsmåde
- Start med at lave cremen til lagkagen som anvist i linket. Eller brug en pulvercreme - begge dele er fint. Køl cremen ned i køleskabet.
- Den nederste lagkagebund påføres halvdelen af kagecremen, og næste bund lægges på. Klem ganske let sammen uden af mase.
- Påfør så forsigtigt resten af cremen og derefter hindbærmarmelade ovenpå bund nummer to, men ikke helt ud til kanten, da det så nemt løber ud.
- Læg bund nummer tre på marmeladen, og klem igen ganske let.
- Pisk fløden stiv sammen med lidt vaniljesukker, og smør flødeskummet ud over den øverste lagkagebund.
- Pynt med skyllede og friske hindbær, og stil derefter lagkagen i køleskabet, hvor den gerne må hvile og samle sig i mindst 2 timer.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Du kan eventuelt komme halve jordbær i lagkagen sammen med cremen, eller pynte hindbærlagkagen med chokoladekringler. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften - kom gerne med din mening om hindbærlagkagen her.