• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Hindbærlagkage med hjemmelavet creme

Hindbærlagkage med hjemmelavet creme

billede med hindbærlagkage
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
70
SHARES
FacebookMessenger70PinterestEmailSMSSubscribe

Opskrift på hindbærlagkage: Så nemt laver du en lagkage med hindbær, en hjemmelavet creme, hindbærmarmelade og flødeskum. Den bedste lagkage.

Hindbærlagkage er en rigtig sommerlagkage, som man dog sagtens kan spise året rundt.

Lagkagen laves med en god hindbærmarmelade, hjemmelavet creme, flødeskum og pyntes naturligvis med helt friske hindbær. Gerne de friskplukkede fra haven.

Hindbærlagkagen er utrolig nem at lave, og opskriften er til cirka seks personer. Afhængig af hvor glad du er for lagkagen.

Se også disse opskrifter:

Jordbærlagkage

Othello lagkage

Rutebilslagkage

Bananlagkage

Opskrift på hindbærlagkage

billede med hindbærlagkage
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Hindbærlagkage

5 fra 1 stemme
Opskrift på hindbærlagkage: Så nemt laver du en lagkage med hindbær, en hjemmelavet creme, hindbærmarmelade og flødeskum. Den bedste lagkage.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 8 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 384
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3 lagkagebunde - hjemmelavede eller færdigkøbte
  • 150 g hindbærmarmelade
  • 500 g kagecreme
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 200 g hindbær - til pynt

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at lave cremen til lagkagen som anvist i linket. Eller brug en pulvercreme - begge dele er fint. Køl cremen ned i køleskabet.
  2. Den nederste lagkagebund påføres halvdelen af kagecremen, og næste bund lægges på. Klem ganske let sammen uden af mase.
  3. Påfør så forsigtigt resten af cremen og derefter hindbærmarmelade ovenpå bund nummer to, men ikke helt ud til kanten, da det så nemt løber ud.
  4. Læg bund nummer tre på marmeladen, og klem igen ganske let.
  5. Pisk fløden stiv sammen med lidt vaniljesukker, og smør flødeskummet ud over den øverste lagkagebund.
  6. Pynt med skyllede og friske hindbær, og stil derefter lagkagen i køleskabet, hvor den gerne må hvile og samle sig i mindst 2 timer.

Næringsindhold

Kalorier: 384kcalKulhydrater: 43gProtein: 5gFedt: 22gMættet fedt: 14gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gKolesterol: 74mgNatrium: 311mgKalium: 119mgKostfibre: 2gSukker: 27gVitamin A: 525IUVitamin C: 8mgCalcium: 57mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Du kan eventuelt komme halve jordbær i lagkagen sammen med cremen, eller pynte hindbærlagkagen med chokoladekringler. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    marts 30, 2025 at 3:56 pm

    Tak fordi du bruger opskriften - kom gerne med din mening om hindbærlagkagen her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften
Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill (med stegetid og kernetemperatur)→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required