• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Madplan › Ugens madplan uge 48

Ugens madplan uge 48

Ugens madplan uge 48
Kyllingebryst med frossen spinat og gulerødder er en af de syv bud på aftensmad som du kan finde i madplanen for uge 48. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  22. november 2024 - Udgivet:  22. november 2024

Del gerne:
7
SHARES
FacebookMessenger7PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. I ugens madplan uge 48 får du syv lækre opskrifter på aftensmad, som du kan lave i den kommende uge, hvor vi går ind i julemåneden.
  2. Mandag: One pot pasta med hakket oksekød
  3. Tirsdag: Tomatsuppe
  4. Onsdag: Ovnbagt laks med grønkålsrisotto og grønkålssalat
  5. Torsdag: Farsbrød med porrer
  6. Fredag: Wokret med kalvekød og broccolini
  7. Lørdag: Svinemørbrad i flødesovs med løg og champignon
  8. Søndag: Kyllingebryst med frossen spinat og gulerødder i fad
  9. Ugens kage: Vaniljekranse

I ugens madplan uge 48 får du syv lækre opskrifter på aftensmad, som du kan lave i den kommende uge, hvor vi går ind i julemåneden.

December - og dermed vinteren - står for døren, og det sætter sit præg på den kommende uges madplan for uge 48.

Ugens madplan følger nemlig årstiden, og det betyder blandt andet en lækker gryderet og en varm grøntsagssuppe i ugens madplan - ud over en masse andre lækre retter, som du kan nyde i den kolde tid.

Vi går jo også ind i december i den kommende uge - nærmere bestemt er søndag, d. 1. december - og derfor er ugens kage en julesmåkage, nemlig vaniljekranse. Glæd dig til den opskrift, for de smager forrygende!

Du kan se tidligere madplaner her:

Ugens madplan uge 47

Ugens madplan uge 46

Ugens madplan uge 45

Ugens madplan uge 44

Glæd dig til hele madplanen for uge 48, som du får her:

Mandag: One pot pasta med hakket oksekød

Ugen starter med en lækker pasta med kødsovs, lavet som one pot pasta, hvor hele pastaretten koges i samme gryde. Du skal altså ikke koge pastaen i en anden gryde.

Det gør det både nemmere at lave en god pastaret med kødsovs, men det giver også en bedre smag til pastaen. Glæd dig!

Billede resultat for one pot pasta

Nem one pot pasta med hakket oksekød

Tirsdag: Tomatsuppe

Tirsdag byder på en klassisk italiensk tomatsuppe lavet af friske tomater. Tomaterne bages af i ovnen sammen med rød peberfrugt, hvilket tilfører endnu mere smag og fylde til tomatsuppen.

Server suppen med en klat creme fraiche og et lækkert ciabattabrød.

Singlemad - tomatsuppe

Tomatsuppe

Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.

Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning

Onsdag: Ovnbagt laks med grønkålsrisotto og grønkålssalat

Ovnbagt laks med grønkålsrisotto er lækker mad på en onsdag. Der er altid fisk på menuen en gang om ugen i madplanen. For det er en god måde at sørge for at få spist fisk.

Den her lækre laks tager faktisk ikke mere end 20 minutter at lave - og så smager den fremragende. Server den med masser af en årstidens helt store grøntsager, nemlig grønkål, der både skal i risottoen og i salaten.

billede med laks i ovn og ovnbagt laks

Ovnbagt laks

billederesultat for grønkålsrisotto

Grønkålsrisotto - sund risotto med grønkål

Torsdag: Farsbrød med porrer

Torsdagens aftensmad er farsbrød lavet med porrer og serveret med kartofler, broccoli og en lækker æblesauce. En rigtig efterårsret, der smager skønt og ser flot ud.

farsbrød med porrer

Farsbrød med porrer

Fredag: Wokret med kalvekød og broccolini

Fredag aften byder på en lækker asiatisk inspireret wokret, som er lynhurtig at lave - og smager helt fantastisk.

Wokretten er lavet med kalvekød, broccolini, champignon og løg og nydes med ris eller nudler.

Wokret med kalvekød, broccolini og ris

Wokret med kalvekød, broccolini og ris

Lørdag: Svinemørbrad i flødesovs med løg og champignon

Svinemørbrad i flødesovs er en virkelig velsmagende middagsret, hvor du tilbereder mørbrad i et fad med en lækker flødesovs, champignon og løg. Server ovnbagte kartofler og en skøn spidskålssalat til.

svinemørbrad i flødesovs

Svinemørbrad i flødesovs med løg og champignon

billederesultat for ovnbagte kartofler

Ovnbagte kartofler med balsamico og oregano

billede med spidskålssalat med æble og avocado

Spidskålssalat

Søndag: Kyllingebryst med frossen spinat og gulerødder i fad

Søndagens aftensmad er kyllingebryst med frossen spinat, som er mad i fad i ovn. Virkelig skøn ret, som du serverer med ris.

kyllingebryst med frossen spinat

Kyllingebryst med frossen spinat

Ugens kage: Vaniljekranse

Her får du opskriften på julens bedste vaniljekranse, som smager helt fantastisk.

billederesultat for bagerens vaniljekranse

Vaniljekranse

Du kan også se her i video, hvordan du laver vaniljekranse:

God fornøjelse med ugens madplan uge 48 - og velbekomme!

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Allan Larsen

    november 22, 2024 at 10:49 am

    Det er fine opskrifter for det meste. Men efter min mening er brugen af brokkoli ganske unødvendig.
    En af jeres kokkekolegaer sagde en gang at det kun kunne bruges til at rense kogeplader med. Det er ikke helt spiseligt.

    Svar
  2. Laerke Bertelsen

    november 25, 2022 at 7:51 pm

    Interessant måltidsplan, men jeg ved stadig ikke, om jeg kan slå mine cravings!

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her