Ugens madplan uge 37 giver dig syv gode bud på opskrifter til aftensmad til den kommende uge - og en kageopskrift til weekenden.
Med ugens madplan får du Madens Verdens bud på, hvad du kan lave til aftensmad i den kommende uge.
Ugens madplan giver dig nemlig opskrifterne på syv retter - og en enkelt kageopskrift.
Vi lægger vægt på i madplanen, at opskrifterne passer til årstiden, og at der hver uge er både en dag med fisk på menuen og en vegetarisk dag.
Med madplanen vil vi gerne gøre det nemmere for dig at få lækker mad til aftensmad. Og måske også noget nyt, som du ikke har prøvet før.
Du kan vælge at lave alle retterne i madplanen - det er vi kun glade for. Men du kan også sagtens plukke i opskrifterne og vælge dem ud, som du synes bedst om.
Du kan også kigge i tidligere madplaner og få inspiration til din aftensmad.
Du finder de seneste ugers madplaner her:
Her kommer retterne i ugens madplan uge 37:
Mandag: One pot kylling
Ugen starter med one pot kylling, som er en lækker ret med ris og kylling, hvor hele retten laves i en gryde. Dejlig nem hverdagsret at skyde ugen i gang med.
One pot kylling med ris (opskrift med det hele i en gryde)
Tirsdag: Vegetar bolognese med linser
Tirsdag er ugens kødfrie dag, og på menuen er den bedste vegetariske "kødsovs". Her er det hakkede oksekød udskiftet med linser, og retten serveres med pasta.
Onsdag: Ovnbagt laks med ærterisotto og salat
Onsdag er fiskedag, og her står den på ovnbagt laks med en skøn perlespeltsalat med tomat, agurk og peberfrugt. Mums, det er lækkert!
Salat med perlespelt, tomat, agurk og peberfrugt
Torsdag: Pyt i pande
Pyt i pande er en form for svensk biksemad, og i Sverige kendes retten som pyttipanna. Vores version er lavet med blandt andet hakket oksekød, spidskål og kartofler.
Pyt i pande - svensk biksemad med spejlæg
Fredag: Bistrogryde serveret med kartoffelmos
Fredag aften er der en lækker bistrogryde på menuen.
Bistrogryde er en populær og klassisk gryderet, som du laver med oksekød i tern, champignon og pølser. Smager fantastisk og serveres med kartoffelmos.
Lørdag: Pandestegt svinemørbrad med honning og rosmarin
Lørdag aften står den på pandestegt svinemørbrad med honning og rosmarin. Mørbraden serveres med ovnbagte pestokartofler og lynstegt spidskål.
Pandestegt svinemørbrad med honning og rosmarin
Ovnbagte kartofler med balsamico og oregano
Lynstegt spidskål - opskrift på stegt spidskål på 3 min.
Søndag: Gulerodsgryde med ris
Gulerodsgryde serveret med ris er på menuen torsdag aften. Det er en lækker gryderet lavet med kylling, gulerødder, peberfrugt og spinat.
Gulerodsgryde med kylling og spinat
Ugens kage: Æblecrumble
De første danske æbler er her nu, og så er der da ikke noget bedre end at lave en lækker æblecrumble ud af dem. Den er hurtig og nem at lave og så smager den altså bare helt forrygende med en klat flødeskum eller creme fraiche.
Rigtig god fornøjelse med ugens madplan. Velbekomme!
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden