Ugens madplan uge 19 byder på virkelig dejlig aftensmad til den kommende uge.
Du får inspiration til nye retter i madplanen og får mit bud på gode, varierede opskrifter på aftensmad fra mandag til søndag i uge 19.
Der er både lasagne, forårsgryde og en lækker laks med hvide asparges og citrussauce på menuen i ugens madplan, der som altid er lavet med årstidens grøntsager.
Du kan vælge at lave alle opskrifterne i ugens madplan uge 19 eller plukke i opskrifterne og selv tilføje nye.
Du kan nemt søge andre opskrifter frem via vores søgefunktion øverst på siden eller lige herunder. Her kan du søge på både navne på retter eller ingredienser.
Du kan også se tidligere madplaner her:
Og her kommer ugens madplan uge 19.
Mandag: Forårsgryde med smørristede kartofler
Forårsgryde med kylling, gulerødder og ærter
Smørristede kartofler - små kartofler stegt i smør på pande
Tirsdag: Blomkålsgratin med grøn salat og grydebrød
Tirsdag er altid en kødfri dag her i madplanen. Og i denne uge er det med en lækker blomkålsgratin på menuen serveret med en skøn grøn salat med granatæble og avocado og et lækkert grydebrød - det vil sige et brød bagt i en gryde i ovnen. Du får en skøn og sprød skorpe på det brød!
Blomkålsgratin
Grøn salat med granatæble og avocado
Verdens bedste grydebrød
Onsdag: Laks med hvide asparges og lækker citrussauce
En dejlig let fiskeret med laks og de hvide asparges, som er virkelig fantastiske lige nu. Dertil en skøn citrussauce. Det er en flot ret, så du kan også sagtens servere den for gæster.
Laks med hvide asparges
Torsdag: Krofatters livret
Nu kan du godt glæde dig til god klassisk dansk mad, der bare smager fantastisk!
Her skal du have stegte kødboller med en nem og smagfuld sovs, kogte kartofler med løvstikke og stegt broccoli. En middagsret med masser smag i stil med god, dansk kromad.
Krofatters livret
Kartofler med løvstikke - nem opskrift
Stegt broccoli på pande med lækker dressing
Fredag: Burger med spidskål og kylling
En lidt utraditionel burger, der bare smager vildt godt!
Den er lavet med spidskål, krydret kyllingebøf og BBQ-sauce. Så du får en mere sund burger end den klassiske med bøf, bacon og ost, men den smager himmelsk godt og er nem at lave.
Burger med spidskål
Lørdag: Svinemørbrad med spidskål, blomkål og lækker sovs
Dejlig lørdagsmad, hvor en svinemørbrad pakkes ind i skiver af bacon, hvorefter kødet lægges på en bund af spidskål, gulerødder, blomkål og porrer.
Dertil kommer en lækker sovs, der blandt andet smages til med en smule sennep, og så skal retten blot have 30-35 minutter i ovnen.
Server en dejlig spidskålssalat til.
Svinemørbrad med spidskål
Spidskålssalat med broccoli
Søndag: Lasagne med tomatsalat
En dejlig og helt klassisk lasagne lavet med oksekød og bechamelsauce. Og serveret med en skøn tomatsalat. Det er da ægte søndagsmad.
Lasagne
Tomatsalat med rødløg og balsamico (klassisk opskrift)
Ugens kage: Rabarbercrumble
Det er jo sæson for rabarber, og så kan jeg personligt ikke få nok af skønne måder at spise rabarber på. Og det er den her rabarbercrumble så absolut. Og så er den oven i købet meget nem at lave.
Rabarbercrumble
Velbekomme - og god uge 19!
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden