• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Steak sandwich - bøf på ristet brød med kryddermayo

Steak sandwich - bøf på ristet brød med kryddermayo

steak sandwich
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 28. september 2022 - Udgivet: 28. juli 2022

Steak sandwich er en nem og meget lækker hovedret med skiver af bøf på lidt salat og ristet brød. Og på toppen en hurtig og hjemmelavet kryddermayo.

Opskriften på steak sandwich er beregnet som en lille hovedret til fire personer. Sandwich er en super let aftensmad at lave på de travle dage eller når du bare vil have noget let.

Dog kan dog ofte være nødvendigt med en forret for at alle bliver mætte, og det har jeg et forslag til længere nede.

Ingredienser til steak sandwich

2 ribeye på 200 gram/stk.
1 potte rosmarin
4 fed hvidløg
Salt og peber
Olivenolie
1 portion af min kryddermayo
4 skiver godt brød evt. mit Manitoba brød
Salat
Lidt rucola

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære fire gode skiver brød. Lav et nemt brød selv, eller køb et brød hos din bager.
  2. Kom en god sjat olivenolie i en lille skål og pres to hvidløgsfed i. Hak lidt rosmarin fint, krydr med en smule salt og fordel hvidløgsolien på brødet.
  3. Rist brødet på en varm pande, så det bliver flot, lidt sprødt og gyldent. Læg til side.
  4. Kom lidt mere olie på panden sammen med lidt rosmarin og de to sidste hvidløg (grofthakket). Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side ved en god varme, og øs gerne stegeskyen op over bøfferne undervejs. Læg bøfferne til side, hvor de hviler fem minutter.
  5. Anret nu steak sandwich på fire tallerkner med et stykke ristet brød på hver. Læg lidt salat på hver.
  6. Skær bøfferne ud i tynde skiver, som lægges ovenpå.
  7. Kom kryddermayo ind i frysepose, klip et hul i hjørnet og dup små klatter kryddermayonnaise på - cirka 4-5 klatter. Se evt. billedet.
  8. Slut af med at pynte med nogle spæde blade rucola og servér straks.

Steak sandwich kan serveres som den er, men det er altså lækkert med disse hjemmelavede steak house frites til. Siger det bare.

Her har jeg anvendt en marmoreret ribeye, men du kan selvfølgelig bruge andre udskæringer.

Opskriften her er fin som en hovedret, men er I meget sultne kan det være en god ide med en lille forret først - eventuelt denne italiensk forret med bresaola og rucola.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. lisbeth

    november 08, 2022 at 7:23 pm

    Utrolig lækker, velsmagende og nemt. Ved en fejl gav jeg kun 1 stjerne, skulle selvfølgelig være 5 stjerner.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Forsiden lige nu

Billede af kotelet a la milanese.
Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien→ Se opskriften
Lækre og nemme kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin, der både kan tilberedes i ovn og grill. Kartoffelpakkerne er gode som tilbehør. Foto: Madensverden.dk.
Kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Grillet blomkål opskrift
Grillet blomkål med persille - sundt tilbehør→ Se opskriften
billederesultat for bananis med chokolade
Bananis (hjemmelavet is med banan og chokolade)→ Se opskriften
Persilleolie
Persilleolie (opskrift på hjemmelavet urteolie med persille)→ Se opskriften
Ugens madplan uge 28
Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
pulled pork i ovn
Pulled pork - opskrift i ovn, på grill eller i smoker→ Se opskriften
billederesultat for fetakartofler
Fetakartofler→ Se opskriften
Lækre grillspyd med mørbrad, og gode brunchpølser, der grilles fire minutter på hver side ved lav varme. Foto: Madensverden.dk.
Grillspyd med mørbrad og brunchpølser→ Se opskriften
billede til artikel om nødder og mandler
Er nødder og mandler sunde? Her får du fakta→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her