Opskrift på en hurtig italiensk forret. En såkaldt antipasti, som du kan lave på 5 minutter. Med bresaola, melon, rucola, olie og balsamico.
Denne opskrift på en italiensk forret er en hjælp til dig, der lige står og mangler den gode og simple idé til forretten.
Jeg ved ikke hvor mange gange, jeg har modtaget mails fra jer om forslag til en hurtig forret, der kan laves på fem minutter, og her er et super godt og lækkert svar.
Nogle skiver af bresaola med lidt melon og rucola på toppen. Dryppet med lidt olivenolie og balsamico.
Bresaola er en lufttørret italiensk oksefilet, der er saltet. Den stammer oprindeligt fra regionen Lombardiet, men i Piemonte laver man også en fremragende bresaola. Og den er altså perfekt til en italiensk forret som denne.
Opskriften er beregnet til fire personer, og altså som en forret, det italienerne kalder antipasti.
Opskrift på italiensk forret
Italiensk forret - super nem antipasti på 5 minutter
Ingredienser
- 12 skiver bresaola
- Lidt rucola
- 0,5 melon - evt. galia eller honningmelon
- balsamico
- olivenolie
- Lidt parmesan - kan udelades
Sådan gør du
- Find fire flotte og mindre tallerkner frem, som du kan anrette forretterne på.
- Læg tre skiver bresaola på hver tallerken, så skiverne netop rører hinanden. Du kan se det på billedet.
- Skyl rucola og slyng den tør. Fordel lidt rucola oven på hver italiensk forret uden at overfylde kødet.
- Galia melon skæres i små tern, som lægges på forretten, og igen skal du ikke overfylde hver tallerken. Lidt, men godt, er princippet her.
- Strint til sidst lidt balsamico over sammen med lidt god olivenolie, og så er din antipasti klar til servering.
- Er du glad for parmesan, kan du slutte af med nogle flager af parmesan.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Sådan en italiensk forret serveres gerne sammen med et stykke brød.
Se også mine opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: