• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Opskrift på hjemmelavet flæskestegssandwich

Opskrift på hjemmelavet flæskestegssandwich

billederesultat for flæskestegssandwich
4.6 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
23
SHARES
FacebookMessenger23PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  11. oktober 2024 - Udgivet:  30. oktober 2020

Indhold

  1. Se her hvordan du laver en hjemmelavet flæskestegssandwich med langtidsstegt flæskesteg. Få også opskriften på hjemmebagte burgerboller.
  2. Opskrift på flæskestegssandwich
  3. Flæskestegssandwich
  4. Servering

Se her hvordan du laver en hjemmelavet flæskestegssandwich med langtidsstegt flæskesteg. Få også opskriften på hjemmebagte burgerboller.

Hjemmelavet flæskestegssandwich med langtidsstegt gris er en super god omgang mad, der jo selvsagt ikke er fastfood.

Alligevel er denne flæskestegssandwich nem at gå til, og du skal glæde dig til det endelige resultat.

Udover lækre skiver flæskesteg, skal du bruge salat, løg og hvad du ellers vil komme i din sandwich.

Opskriften er til seks personer.

Se flere lækre opskrifter:

  • Flæskesteg med sprøde svær i ovn
  • Hjemmebagte burgerboller
  • Langtidsstegt flæskesteg i ovn
  • Flæskesteg i airfryer

Opskrift på flæskestegssandwich

billederesultat for flæskestegssandwich
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Flæskestegssandwich

4.58 fra 7 stemmer
Se her hvordan du laver en hjemmelavet flæskestegssandwich med langtidsstegt flæskesteg. Få også opskriften på hjemmebagte burgerboller.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 7 timer t
Samlet tid 7 timer t 15 minutter min
Antal: 6 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 949
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1,5 kg svinekam - med svær/flæskesteg
  • salt
Sandwichboller
  • 3 dl mælk
  • 30 g gær
  • 2 æg
  • 600 g hvedemel
  • 150 g smør - meget blødt, dog ikke smeltet
  • 1 tsk salt
  • 1 æg - sammenpisket, til pensling
  • Lidt mælk

Fremgangsmåde
 

  1. Start med flæskestegen, som saltes godt på kødet, men ikke sværen endnu. Læg stegen i et ildfast fad, og stil den i en forvarmet ovn ved 125 grader varmluft.
  2. Her skal den steges i syv timer. Efter et par timer salter du sværen grundigt, og lader derefter flæskestegen stege færdig. Passer perfekt til din flæskestegssandwich.
  3. Så kan du imens lave sandwichbollerne, men det smarteste er, at du starter med dejen et par timer før stegen er færdig.
  4. Lun mælken og rør gæren ud i mælken. Pisk så æggene i, og derefter cirka halvdelen af melet. Kom så det bløde smør i sammen med salt, og ælt videre. Til sidst æltes resten af melet i. men prøv dig forsigtigt frem til sidst, da den endelige mængde kan variere.
  5. Lad dejen hæve i en time, og slå den derefter ud på et meldrysset bord. Ælt den let igennem, og del den i 12 stykker, som trilles til boller. Tryk dem flade og stil dem på en bageplade med bagepapir, hvorefter de pensles med sammenpisket æg og mælk.
  6. Lad sandwichbollerne efterhæve i 45 minutter.
  7. Tag flæskestegen ud af ovnen, og lad den hvile utildækket mens du bager sandwichbollerne. Skru ovnen op på 225 grader varmluft, og bag brødene i cirka 13-15 minutter.
  8. Lad dem lige køle lidt af på en rist, hvorefter de flækkes og fyldes med salat, skiver af den møre flæskesteg, løg og hvad du ellers synes der skal i din flæskestegssandwich.
  9. Rester er fantastiske til madpakken.

Næringsindhold

Kalorier: 949kcalKulhydrater: 80gProtein: 71gFedt: 36gMættet fedt: 18gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 11gTransfedt: 1gKolesterol: 337mgNatrium: 394mgKalium: 1180mgKostfibre: 3gSukker: 3gVitamin A: 871IUVitamin C: 0.01mgCalcium: 112mgJern: 7mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Den færdige flæskestegssandwich nydes selvfølgelig med sprøde pommes frites og en kold cola.

Og rester af burger med flæskesteg er som sagt fantastisk som frokost dagen efter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lisbeth

    oktober 28, 2024 at 4:15 pm

    Jeg vil gerne lave flæskesteg sandwich. Men først at stege en hel - lille flæskesteg til to personer er meget. Hvordan kan du anbefale at jeg laver en flæskesteg sandwich dagen efter? Stegen må gerne være varm!

    Svar
  2. Evy Linda Larsson

    oktober 10, 2023 at 6:29 pm

    Jeg har fået en airfryer på 4,5 l hvordan ser jeg på opskrifterne hvor meget og hvilken varmegrad skal jeg bruge? Den kogebog jeg har fået omtaler kun om en airfryer på 5,3 l?

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required