Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich (opskrift på sandwich med flæskesteg)

billederesultat for flæskestegssandwich
4.6 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
23
SHARES
FacebookMessenger23PinterestEmailSMS
Indhold
  • Flæskestegssandwich
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på flæskestegssandwich
  • Servering
  • Kommentarer

Flæskestegssandwich

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 7 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 7 timer t
Samlet tid: 7 timer t 15 minutter min
Se her hvordan du laver en hjemmelavet flæskestegssandwich med langtidsstegt flæskesteg. Få også opskriften på hjemmebagte burgerboller.
Antal: 6 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1,5 kg svinekam (med svær/flæskesteg)
  • salt
Sandwichboller
  • 3 dl mælk
  • 30 g gær
  • 2 æg
  • 600 g hvedemel
  • 150 g smør (meget blødt, dog ikke smeltet)
  • 1 tsk salt
  • 1 æg (sammenpisket, til pensling)
  • Lidt mælk

Fremgangsmåde

  1. Start med flæskestegen, som saltes godt på kødet, men ikke sværen endnu. Læg stegen i et ildfast fad, og stil den i en forvarmet ovn ved 125 grader varmluft.
  2. Her skal den steges i syv timer. Efter et par timer salter du sværen grundigt, og lader derefter flæskestegen stege færdig. Passer perfekt til din flæskestegssandwich.
  3. Så kan du imens lave sandwichbollerne, men det smarteste er, at du starter med dejen et par timer før stegen er færdig.
  4. Lun mælken og rør gæren ud i mælken. Pisk så æggene i, og derefter cirka halvdelen af melet. Kom så det bløde smør i sammen med salt, og ælt videre. Til sidst æltes resten af melet i. men prøv dig forsigtigt frem til sidst, da den endelige mængde kan variere.
  5. Lad dejen hæve i en time, og slå den derefter ud på et meldrysset bord. Ælt den let igennem, og del den i 12 stykker, som trilles til boller. Tryk dem flade og stil dem på en bageplade med bagepapir, hvorefter de pensles med sammenpisket æg og mælk.
  6. Lad sandwichbollerne efterhæve i 45 minutter.
  7. Tag flæskestegen ud af ovnen, og lad den hvile utildækket mens du bager sandwichbollerne. Skru ovnen op på 225 grader varmluft, og bag brødene i cirka 13-15 minutter.
  8. Lad dem lige køle lidt af på en rist, hvorefter de flækkes og fyldes med salat, skiver af den møre flæskesteg, løg og hvad du ellers synes der skal i din flæskestegssandwich.
  9. Rester er fantastiske til madpakken.

Næringsindhold

Kalorier949kcalKulhydrater80gProtein71gFedt36gMættet fedt18gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt11gTransfedt1gKolesterol337mgNatrium394mgKalium1180mgKostfibre3gSukker3gVitamin A871IUVitamin C0.01mgCalcium112mgJern7mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på flæskestegssandwich

Hjemmelavet flæskestegssandwich med langtidsstegt gris er en super god omgang mad, der jo selvsagt ikke er fastfood.

Alligevel er denne flæskestegssandwich nem at gå til, og du skal glæde dig til det endelige resultat.

Udover lækre skiver flæskesteg, skal du bruge salat, løg og hvad du ellers vil komme i din sandwich.

Opskriften er til seks personer.

Se flere lækre opskrifter:

  • Flæskesteg med sprøde svær i ovn
  • Hjemmebagte burgerboller
  • Langtidsstegt flæskesteg i ovn
  • Flæskesteg i airfryer

Servering

Den færdige flæskestegssandwich nydes selvfølgelig med sprøde pommes frites og en kold cola.

Og rester af burger med flæskesteg er som sagt fantastisk som frokost dagen efter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lisbeth skriver

    oktober 28, 2024 at 4:15 pm

    Jeg vil gerne lave flæskesteg sandwich. Men først at stege en hel - lille flæskesteg til to personer er meget. Hvordan kan du anbefale at jeg laver en flæskesteg sandwich dagen efter? Stegen må gerne være varm!

    Svar
  2. Evy Linda Larsson skriver

    oktober 10, 2023 at 6:29 pm

    Jeg har fået en airfryer på 4,5 l hvordan ser jeg på opskrifterne hvor meget og hvilken varmegrad skal jeg bruge? Den kogebog jeg har fået omtaler kun om en airfryer på 5,3 l?

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required