Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Ungarsk kalkunragout med paprika og champignon

Ungarsk kalkunragout med paprika og champignon

billede med ungarsk kalkunragout
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
26
SHARES
FacebookMessenger26PinterestEmailSMS

Få en nem og lækker opskrift på ungarsk kalkunragout, der er en himmelsk lækker gryderet med kalkunbryst, paprika og champignon.

Ungarks kalkunragout er en lækker gryderet, der samtidig er rimelig kaloriefattig.

Den laves af kalkunstrimler, der får selskab af en god paprika og champignon, og sovsen laves af en tør hvidvin og madlavningsfløde.

Den er både nem og hurtig at tilberede, og der er nok til 4 personer. God fornøjelse.

Se også disse opskrifter:

Kalkungryde (opskrift med ris på 30 minutter)

Ungarsk risfad

Ungarsk kylling - chicken paprikash)

Gullasch med kartoffelmos

Opskrift på ungarsk kalkunragout

Ungarsk kalkunragout med paprika og champignon

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 25 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Få en nem og lækker opskrift på ungarsk kalkunragout, der er en himmelsk lækker gryderet med kalkunbryst, paprika og champignon.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g kalkunbryst i tynde strimler
  • rapsolie til stegning
  • 200 g champignon i mindre stykker
  • 1 løg hakket
  • 4 fed hvidløg hakket
  • 2 dl hvidvin tør, eller 2 dl vand
  • 1 bouillonterning høns
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 2 tsk paprika edelsüss
  • 1 spsk majsstivelse udrørt i lidt koldt vad
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kalkunbryst skæres i tynde strimler og brunes grundigt i lidt rapsolie i en dyb pande eller gryde. Kødet brunes ved en meget høj varme i 2-3 minutter og vendes rundt undervejs. Krydres med lidt salt og peber. Tages til side.
  2. Stil panden/gryden tilbage på kogepladen og steg nu champignon i et par minutter, så de bliver godt stegt af. Kom lidt mere olie ved sammen med løg og hvidløg, og steg et par minutter mere - men uden at løget tager farve.
  3. Kom kalkunkødet tilbage sammnen med hvidvin og en bouillonterning, gerne høns. Kom også paprika ved.
  4. Vend rundt, læg låg på og lad kalkunretten simre i ca. 10 minutter.
  5. Rør madlavningsfløde i, og jævn eventuelt til passende konsistens med lidt majsstivelse, der er udrørt i lidt koldt vand.
  6. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  7. Serveringsforslag.
    ungarsk kalkunragout serveringsforslag

Næringsindhold

Kalorier330kcalKulhydrater14gProtein36gFedt12gMættet fedt2gFlerumættet fedt6gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.02gKolesterol87mgNatrium1087mgKalium727mgKostfibre2gSukker6gVitamin A195IUVitamin C21mgCalcium108mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Den ungarske kalkunragout serveres straks sammen med kartoffelkroketter (hjemmelavede eller købte) og kogte ærter.

Retten kan også serveres med kartoffelmos eller kogte ris. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    april 08, 2025 at 11:03 am

    Tak fordi du bruger opskriften - jeg bliver glad for din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required