• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Ungarsk kalkunragout med paprika og champignon

Ungarsk kalkunragout med paprika og champignon

billede med ungarsk kalkunragout
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 8. april 2025 - Udgivet: 8. april 2025

Få en nem og lækker opskrift på ungarsk kalkunragout, der er en himmelsk lækker gryderet med kalkunbryst, paprika og champignon.

Ungarks kalkunragout er en lækker gryderet, der samtidig er rimelig kaloriefattig.

Den laves af kalkunstrimler, der får selskab af en god paprika og champignon, og sovsen laves af en tør hvidvin og madlavningsfløde.

Den er både nem og hurtig at tilberede, og der er nok til 4 personer. God fornøjelse.

Se også disse opskrifter:

Kalkungryde (opskrift med ris på 30 minutter)

Ungarsk risfad

Ungarsk kylling - chicken paprikash)

Gullasch med kartoffelmos

Opskrift på ungarsk kalkunragout

billede med ungarsk kalkunragout
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Ungarsk kalkunragout med paprika og champignon

5 fra 1 stemme
Få en nem og lækker opskrift på ungarsk kalkunragout, der er en himmelsk lækker gryderet med kalkunbryst, paprika og champignon.
Forb. tid 25 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 330
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 600 g kalkunbryst - i tynde strimler
  • rapsolie - til stegning
  • 200 g champignon - i mindre stykker
  • 1 løg - hakket
  • 4 fed hvidløg - hakket
  • 2 dl hvidvin - tør, eller 2 dl vand
  • 1 bouillonterning - høns
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 2 tsk paprika - edelsüss
  • 1 spsk majsstivelse - udrørt i lidt koldt vad
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kalkunbryst skæres i tynde strimler og brunes grundigt i lidt rapsolie i en dyb pande eller gryde. Kødet brunes ved en meget høj varme i 2-3 minutter og vendes rundt undervejs. Krydres med lidt salt og peber. Tages til side.
  2. Stil panden/gryden tilbage på kogepladen og steg nu champignon i et par minutter, så de bliver godt stegt af. Kom lidt mere olie ved sammen med løg og hvidløg, og steg et par minutter mere - men uden at løget tager farve.
  3. Kom kalkunkødet tilbage sammnen med hvidvin og en bouillonterning, gerne høns. Kom også paprika ved.
  4. Vend rundt, læg låg på og lad kalkunretten simre i ca. 10 minutter.
  5. Rør madlavningsfløde i, og jævn eventuelt til passende konsistens med lidt majsstivelse, der er udrørt i lidt koldt vand.
  6. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  7. Serveringsforslag.
    ungarsk kalkunragout serveringsforslag

Næringsindhold

Kalorier: 330kcalKulhydrater: 14gProtein: 36gFedt: 12gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 6gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.02gKolesterol: 87mgNatrium: 1087mgKalium: 727mgKostfibre: 2gSukker: 6gVitamin A: 195IUVitamin C: 21mgCalcium: 108mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Den ungarske kalkunragout serveres straks sammen med kartoffelkroketter (hjemmelavede eller købte) og kogte ærter.

Retten kan også serveres med kartoffelmos eller kogte ris. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    april 08, 2025 at 11:03 am

    Tak fordi du bruger opskriften - jeg bliver glad for din mening om den her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Uge30-bedstevinkøb-MV

Ugens vine, uge 30, 2025: Franske stjerner til lav pris

Billede af thailandsk kylling.

Thailandsk kylling med grøntsager, kokosmælk og ris

Ugens madplan uge 30

Ugens madplan uge 30 med lækker sommermad

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Forsiden lige nu

kylling cashew
Kylling cashew - lækker opskrift på cashew chicken→ Se opskriften
provencalsk pastaret
Provencalsk pastaret uden kød→ Se opskriften
millionbønner
Millionbønner - nem sammenkogt ret med sorte bønner→ Se opskriften
broccoliris i ovn
Broccoliris (opskrift til ovn, som dampet eller stegt)→ Se opskriften
Billede med havregryn.
Havregryn - fakta, opskrifter og derfor er havren så sund→ Se opskriften
Billede af thailandsk kylling.
Thailandsk kylling med grøntsager, kokosmælk og ris→ Se opskriften
Ugens madplan uge 30
Ugens madplan uge 30 med lækker sommermad→ Se opskriften
billederesultat for salat med asparges
Salat til grill: Salat med asparges, spidskål og ærter→ Se opskriften
Billede resultat for rabarbersaft
Rabarbersaft - Nem opskrift på hjemmelavet saft af rabarber→ Se opskriften
billede til kolesterol og kolesterolsænkende mad
Kolesterol - fakta, gode råd og sunde opskrifter→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required