• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Svinemørbrad i mangosauce - mild og lækker

Svinemørbrad i mangosauce - mild og lækker

Billede med svinemørbrad i mangosauce.
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
27
SHARES
FacebookMessenger27PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 30. april 2025 - Udgivet: 30. april 2025

Få min opskrift på svinemørbrad i mangosauce, og retten er nem og hurtig at tilberede. Krydret, men stadig både mild og børnevenlig i smagen.

Svinemørbrad i mangosauce er en skøn ret til hele familien, og den serveres med kogte ris og broccoli eller andre grøntsager.

Saucen laves med mangochutney, og den kan du lave selv - eller købe chutneyen i dit supermarked. Husk at købe den der hedder "sweet", hvis den skal være mild og børnevenlig. Eller en stærkere udgave, hvis du er til mere krydret mad.

Du kan også lave den med lidt rød chili, hvilket også gør den mere spicy. Ønskes en mere cremet udgave, kan lidt af juicen erstattes med lidt fløde.

Pyntes med cashewnødder eller peanuts. Opskriften er til 4 personer. God fornøjelse.

Se også disse opskrifter:

  • Kylling i mango
  • Teriyaki svinemørbrad
  • Glaseret laks
  • Sur-sød sauce med svinekød

Opskrift

Billede med svinemørbrad i mangosauce.
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Svinemørbrad i mangosauce

5 fra 2 stemmer
Få min opskrift på svinemørbrad i mangosauce, og retten er nem og hurtig at tilberede. Krydret, men stadig både mild og børnevenlig i smagen.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 856
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad - i mundrette stykker
  • 2 spsk olivenolie - til stegning
  • 300 g mangochutney - vælg den søde udgave
  • 1,5 dl appelsinjuice
  • 2 tsk karry
  • 1 rød peberfrugt - i små tern
  • 1 spsk majsstivelse
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
Pynt
  • 2 forårsløg - snittet i tynde skiver
  • 1 håndfuld persille - hakket
  • 1 håndfuld cashewnødder
Tilbehør
  • 250 g ris - koges som anvist
  • 1 broccoli - i små buketter

Fremgangsmåde
 

  1. Afpuds svinemørbrad for sølvsene og fedt, og skær den derefter i mindre tern.
  2. Brun kødet i lidt olivenolie i en meget varm sauterpande eller gryde.
  3. Tilsæt mangochutney sammen med appelsinjuice og karry. Skær rød peberfrugt i små tern, men gem lidt til pynt.
  4. Rør rundt i panden/gryden, læg låg på og lad det simre 15 minutter.
  5. Imens koges ris og broccolibuketter.
  6. Efter de 15 minutter jævnes retten med lidt majsstivelse, der er udrørt i lidt koldt vand. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber. Kan også smages til med mere karry.
  7. Ved anretning pyntes med forårsløg, hakket persille og cashewnødder.

Næringsindhold

Kalorier: 856kcalKulhydrater: 135gProtein: 43gFedt: 17gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 9gTransfedt: 0.1gKolesterol: 98mgNatrium: 745mgKalium: 1627mgKostfibre: 8gSukker: 53gVitamin A: 2198IUVitamin C: 252mgCalcium: 151mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Svinemørbrad i mangosauce serveres straks sammen med de kogte ris og broccoli. Gerne også med et stykke naanbrød til. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Bjarne Bech

    juli 26, 2025 at 5:46 pm

    Super

    Svar
  2. Holger Rørby Madsen

    april 30, 2025 at 8:36 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Jeg bliver glad for at høre din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med rest af kylling og grønne bønner.
    Salat med rest af kylling og grønne bønner
  • Billede af pasta med knoldselleri og porre.
    Pasta med knoldselleri og porre (vegetarisk pastaret)
  • Billede af thailandsk kylling.
    Thailandsk kylling med grøntsager, kokosmælk og ris
  • Billede af salat med torsk og grøntsager.
    Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 33

Ugens madplan uge 33 med gode bud på aftensmad

Billede med ribsmuffins.

Ribsmuffins - sommerens bedste muffins med ribs

Billede af chokoladekage med revner.

Derfor revner din chokoladekage

uge32-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 32, 2025: Her er de 19 bedste vinkøb

Billede af salat med rest af kylling og grønne bønner.

Salat med rest af kylling og grønne bønner

Billede af bladbede og sølvbede.

Bladbede og sølvbede - fakta og viden

Forsiden lige nu

glaseret kylling
Glaseret kylling→ Se opskriften
En let og lækker lun kartoffelsalat, der laves med stegte kartofler, salat og tomater. Dertil kommer en dejlig vinaigrette, og kartoffelsalaten er fremragende som tilbehør til de fleste kødretter. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Opskrift på lun kartoffelsalat med vinaigrette→ Se opskriften
billede med rådhustærte
Rådhustærte (rådhusstang) som bageren laver den→ Se opskriften
svinemørbrad med bacon udskæring
Svinemørbrad med bacon stegt i ovn (med tilbehør)→ Se opskriften
Salat med ærter og lækker mayodressing er en nem og skøn salat som tilbehør til mange retter. Ærtesalaten kan laves med friske eller frosne ærter. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Salat med ærter og lækker mayodressing→ Se opskriften
Madplan uge 33
Ugens madplan uge 33 med gode bud på aftensmad→ Se opskriften
kyllingeoverlår i ovn med kartofler
Kyllingeoverlår i ovn med kartofler og bacon→ Se opskriften
galette med fersken
Galette med fersken - nem opskrift på dessert→ Se opskriften
billederesultat for lasagne med kylling og spinat
Lasagne med kylling og spinat - den bedste opskrift→ Se opskriften
billederesultat for ratatouille i ovn
Ratatouille i ovn (opskrift på den franske klassiker)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required