• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Aftensmad › Svinekød i karry (med peberfrugt og ris)

Svinekød i karry (med peberfrugt og ris)

billederesultat for svinekød i karry
4.8 fra 27 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
277
SHARES
FacebookMessenger277PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 30. marts 2024 - Udgivet: 30. marts 2024
Oversigt over indhold
  • Min opskrift på svinekød i karry. Det er en både nem og hurtig ret til aftensmad, som alle i familien kan lide. Med peberfrugt og kogte ris.
  • Opskrift på svinekød i karry
  • Svinekød i karry med peberfrugt og ris
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Min opskrift på svinekød i karry. Det er en både nem og hurtig ret til aftensmad, som alle i familien kan lide. Med peberfrugt og kogte ris.

Svinekød i karry er en virkelig lækker og nem hverdagsret, som kan laves med stort set al slags svinekød.

Jeg plejer at bruge koteletter, som jeg skærer i tynde strimler. Fadkoteletter er gode, men du kan også bruge almindelige koteletter eller nakkekoteletter.

Styrken på karrysovsen kan du selv smage til, men tre teskefulde karry plejer at give en smag, som alle i familien kan lide. Hverken for stærk eller for mild.

Opskriften er beregnet som hovedmåltid til fire personer.

Se flere opskrifter:

  • Kylling i karry (nem opskrift med grøntsager og ris)
  • Nem boller i karry opskrift med ris
  • Karrysovs (nem og lækker opskrift på karry sauce)
  • Koteletter med ananas

Opskrift på svinekød i karry

billederesultat for svinekød i karry
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Svinekød i karry med peberfrugt og ris

4.75 fra 27 stemmer
Min opskrift på svinekød i karry. Det er en både nem og hurtig ret til aftensmad, som alle i familien kan lide. Med peberfrugt og kogte ris.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 258
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 små koteletter - ca. 500 gram
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 røde peberfrugter
  • 3-4 tsk karry
  • 1 tsk paprika
  • 2 spsk hvedemel
  • 5 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. 4 små koteletter skæres ud i tynde strimler. Svits svinekødet af i lidt smør i en gryde og tag det op.
  2. Svits så 1 løg, 3 fed hvidløg og 2 røde peberfrugteri tern i et par minutter. Tilsæt eventuelt lidt mere fedtstof.
  3. Kom 3-4 tsk karry og 1 tsk paprika ved og lad det lige svitse med et minut.
  4. Drys 2 spsk hvedemel over og vend det rundt. Tilsæt 5 dl vand og 1 bouillonterning, og lad nu gryderetten simre i 10 minutter.
  5. Snit 1 bundt forårsløg fint og og hak også 1 håndfuld persille fint. Vend det lige i din gryde med svinekød med karry, og lad det simre et par minutter mere.
  6. Smag til med salt og friskkværnet peber. Evt. også lidt citronsaft.

Næringsindhold

Kalorier: 258kcalKulhydrater: 13gProtein: 29gFedt: 10gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.1gKolesterol: 84mgNatrium: 1322mgKalium: 746mgKostfibre: 3gSukker: 5gVitamin A: 2231IUVitamin C: 86mgCalcium: 57mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige gryde med svinekød i karry serveres med kogte ris og en let salat med avocado.

Du kan i øvrigt også udskifte svinekød med kylling, hvis du ønsker det.

Brug kyllingebryst fileter, og så er fremgangsmåden den samme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ole Nissen Petersen

    oktober 06, 2024 at 10:15 am

    hvornår lægger du kødet tilbage i gryden ? kotelet med karry.

    Svar
  2. Karina

    maj 06, 2024 at 7:17 pm

    Du har ikke skrevet hvornår kødet skal i igen. Gætter mig til inden bouillonen.

    Svar
  3. tom zinck nielsen

    oktober 14, 2023 at 6:45 pm

    vedr svinekød i karry : skal grisekødet kun svitses ? vh Tom

    Svar
  4. Klaus

    august 11, 2020 at 11:16 pm

    Hej hvorfor er opskriften ikke til at finde på appen? Syntes desværre der er nogen stykker der ikke er til at finde.
    Ellers meget gode opskrifter:)

    Svar
  5. Anja

    november 15, 2019 at 5:49 pm

    Hej og tak for nogle rigtig gode opskrifter.
    Men hvornår skal peberfrugten i ? Det står der ikke noget om.
    Mvh Anja

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      november 16, 2019 at 7:17 am

      Hej Anja
      Mange tak, og den var lige smuttet. Peberfrugterne skæres i tern og svitses med sammen med løg og hvidløg. Håber det giver mening.
      De bedste hilsner
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)
  • Billede af Axelborg kylling.
    Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter
  • Billede af hvid bolognese.
    Hvid bolognese uden tomater

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.

Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller

Billede af blommemuffins

Blommemuffins (lækre muffins med blommer)

Billede med havregrynsbrød.

Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Forsiden lige nu

Billede med auberginefad.
Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad (nemme og lækre retter)→ Se opskriften
billede til kylling Gong Bao
Kylling Gong Bao - lækker kinesisk mad→ Se opskriften
laks med porrer i fad
Laks med porrer og spidskål - en populære fiskeret→ Se opskriften
syltede citroner saltcitroner
Syltede citroner - nem opskrift på saltcitroner→ Se opskriften
Billede af millionsalsiccia.
Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)→ Se opskriften
indisk karryret med kylling
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat→ Se opskriften
billede med chokoladekage
Alletiders mumse chokoladekage (nem opskrift)→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
billede med blomkålspure
Blomkålspure: Cremet og lækker pure med blomkål→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required