Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Svinekød i karry

Svinekød i karry (med peberfrugt og ris)

billederesultat for svinekød i karry
4.8 fra 27 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook281PinterestSMSEmailMessenger
281
DELINGER
Indhold
  • Svinekød i karry
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på svinekød i karry
  • Tips
  • Kommentarer

Svinekød i karry

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 27 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Min opskrift på svinekød i karry. Det er en både nem og hurtig ret til aftensmad, som alle i familien kan lide. Med peberfrugt og kogte ris.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 små koteletter (ca. 500 gram)
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 røde peberfrugter
  • 3-4 tsk karry
  • 1 tsk paprika
  • 2 spsk hvedemel
  • 5 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. 4 små koteletter skæres ud i tynde strimler. Svits svinekødet af i lidt smør i en gryde og tag det op.
  2. Svits så 1 løg, 3 fed hvidløg og 2 røde peberfrugteri tern i et par minutter. Tilsæt eventuelt lidt mere fedtstof.
  3. Kom 3-4 tsk karry og 1 tsk paprika ved og lad det lige svitse med et minut.
  4. Drys 2 spsk hvedemel over og vend det rundt. Tilsæt 5 dl vand og 1 bouillonterning, og lad nu gryderetten simre i 10 minutter.
  5. Snit 1 bundt forårsløg fint og og hak også 1 håndfuld persille fint. Vend det lige i din gryde med svinekød med karry, og lad det simre et par minutter mere.
  6. Smag til med salt og friskkværnet peber. Evt. også lidt citronsaft.

Næringsindhold

Kalorier258kcalKulhydrater13gProtein29gFedt10gMættet fedt3gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt4gTransfedt0.1gKolesterol84mgNatrium1322mgKalium746mgKostfibre3gSukker5gVitamin A2231IUVitamin C86mgCalcium57mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på svinekød i karry

Svinekød i karry er en virkelig lækker og nem hverdagsret, som kan laves med stort set al slags svinekød.

Jeg plejer at bruge koteletter, som jeg skærer i tynde strimler. Fadkoteletter er gode, men du kan også bruge almindelige koteletter eller nakkekoteletter.

Styrken på karrysovsen kan du selv smage til, men tre teskefulde karry plejer at give en smag, som alle i familien kan lide. Hverken for stærk eller for mild.

Opskriften er beregnet som hovedmåltid til fire personer.

Se flere opskrifter:

  • Kylling i karry
  • Boller i karry
  • Karrysovs
  • Koteletter med ananas

Tips

Den færdige gryde med svinekød i karry serveres med kogte ris og en let salat med avocado.

Du kan i øvrigt også udskifte svinekød med kylling, hvis du ønsker det.

Brug kyllingebryst fileter, og så er fremgangsmåden den samme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ole Nissen Petersen skriver

    oktober 06, 2024 at 10:15 am

    hvornår lægger du kødet tilbage i gryden ? kotelet med karry.

    Svar
  2. Karina skriver

    maj 06, 2024 at 7:17 pm

    Du har ikke skrevet hvornår kødet skal i igen. Gætter mig til inden bouillonen.

    Svar
  3. tom zinck nielsen skriver

    oktober 14, 2023 at 6:45 pm

    vedr svinekød i karry : skal grisekødet kun svitses ? vh Tom

    Svar
  4. Klaus skriver

    august 11, 2020 at 11:16 pm

    Hej hvorfor er opskriften ikke til at finde på appen? Syntes desværre der er nogen stykker der ikke er til at finde.
    Ellers meget gode opskrifter:)

    Svar
  5. Anja skriver

    november 15, 2019 at 5:49 pm

    Hej og tak for nogle rigtig gode opskrifter.
    Men hvornår skal peberfrugten i ? Det står der ikke noget om.
    Mvh Anja

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      november 16, 2019 at 7:17 am

      Hej Anja
      Mange tak, og den var lige smuttet. Peberfrugterne skæres i tern og svitses med sammen med løg og hvidløg. Håber det giver mening.
      De bedste hilsner
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)
  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required