Opskrift på ovnbagte skrubber, der bages mellem to lag bagepapir i ovnen. Serveres med sauteret spidskål, jordskokker og sukkerærter.
Til ovnbagte skrubber på grønsagsbund til fire personer skal du bruge:
8 skrubbefileter (12 hvis de er små)
En halv spidskål
6-8 jordskokker
150 gram sukkerærter
Olivenolie
Citronsaft
Salt og friskkværnet peber
-> SE OGSÅ den bedste pasta opskrift med bacon og tomatflødesovs
Sådan laver du ovnbagte skrubber:
- Skrubberne foldes på den lange led på midten, og lægges på et stykke bagepapir i et ildfast fad. Dryp lidt olivenolie over, og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Læg et stykke bagepapir over skrubbefileterne, og bag dem i en forvarmet ovn ved 150 grader varmluft i cirka 10 minutter. Når fisken er mælkehvid er den færdig.
- Spidskål snittes fint, mens jordskokkerne vaskes og skæres i tynde skiver. Du behøver ikke skrælle jordskokkerne.
- Kom lidt olie på en varm pande, og put jordskokkerne på. Kom også lidt citronsaft ved. Lad dem svitse 4-5 minutter til de næsten er møre.
- Læg så spidskål på sammen med vaskede sukkerærter, og lad det svitse med et par minutter. Sukkerærterne skal stadig være sprøde.
- Anret med de sauterede grønsager og spidskål nederst på en lun tallerken, og læg derefter de ovnbagte skrubber ovenpå. Pynt eventuelt med lidt frisk timian eller persille.
Servér eventuelt sammen med et stykke nybagt ciabattabrød.
-> SE OGSÅ opskrift på de bedste fiskefrikadeller
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: